Follow me:

Så er en ny uge startet

Ny uge er skudt igang

Ja selvom det er tirsdag, så er min uge først rigtig startet når jeg får skudt træningen igang.
Mandag er hviledag fra centeret, fordi jeg er til agility med hundene om mandagen, så synes jeg programmet bliver lige stramt nok, hvis også jeg skal se min familie osv.

Og idag stod den på forlår, bagdel og mave træning. Det var liiidt kedeligt, sys ikke det ben træning er så spændende længere. Egentlig bare noget der skal overståes. Men i sidste uge, fik jeg godt nok trænet igennem, jeg var øm i 4 dage efter.
Jeg er egentlig mest til overkrops dagene, men sådan er det for tiden. Det har sikkert ændret sig igen om noget tid.

Men man kan jo heller ikke droppe ben træningen, for så ender man ud med sådan nogle stankelben :D haha! Dét er ikke kønt.
Sådan et par render rundt i centeret, jeg har set dem mange gange de sidste par måneder, og jeg har aldrig set dem træne noget der minder om ben, og deres ben er også tynde som storkens ;) Men dem om det.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply