Follow me:

Så er det snart!

ssa

Om under en måned, starter jeg op på min uddannelse igen!

Jeg glæder mig meget til at komme igang igen, og til at få en normal hverdag, med madpakker, indkøb, henten og bringen af børn og hvad der ellers hører til.

Savner også at snakke med voksne mennesker ;)
Det er ikke mange samtaler jeg kan have med Tobias, så det blir dejligt at snakke med nogle voksne, og spare med dem, og grine sammen med dem mv. hvor det hele ikke handler om bleer, eller børnebøger.

Men på den anden side skræmmer det mig også voldsomt, at jeg nu skal ud i “det virkelige liv” igen, her efter 21 måneders barsel (inkl. sygemelding inden fødsel).

Kan jeg nu huske alt jeg lærte i første skoleperiode, samt de ting jeg lærte som hjælper?
Og hvor mon jeg skal i praktik henne? Jeg har intet hørt endnu, og regner da med det sker i næste uge, ellers må jeg lige ringe til min ansættende myndighed og hører hvad der sker, det er jo trods alt her 5/9 jeg starter op, og skal jo gerne vide hvor jeg skal møde ind, og hvad tid jeg skal møde.

Glæder mig også til december 2017, så er jeg færdig – og kan kalde mig social og sundheds assistent!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply