Follow me:

Så er det nu

Så er der ingen vej tilbage :)
Jeg har her til aften købt dette hjem og regner med det er her inden 1 januar, hvor jeg starter min sundere livsstil op.

Jeg har købt et maveprogram og et helkrops program hos Workout Pedersen, så nu er der betalt og så må jeg også igang ;) God motivation.

Jeg ved endnu ikke helt hvad min gave til mig selv skal være, når jeg kommer i mål :) Overvejer lidt om det skal være optegning og farve i min store tus på ryggen, det er ikke noget man “bare” gør, og det skal der også være råd til + jeg ikke skal være overvægtig når det gøres!

Jeg er virkelig ked af det er kommet så vidt, igen! Jeg har aldrig vejet så meget som jeg gør nu, og er skuffet over mig selv. Jeg faldt i med begge ben!
Det var skønt at have en kæreste der også trænede meget, det gav jo motivation når man havde en at træne med. Men ja han er her ikke mere, og jeg har en mand der ikke træner og ikke finder det interessant.
Så jeg må hive mig selv i nakken og komme igang!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply