Follow me:

Så er det farvel til kronjuvelerne

dingo1Ja sådan er det når man ikke kan styre sig!

Elvis er ved at være meget teenager, og han kan slet ikke styre sig, med hans hormoner. Han humper egentlig alt han kan komme til, får ejer fornemmelser overfor de to tæver vi har, og forsvare dem, og tror han skal være “stor dreng” ..
Han er 9 måneder, og imorgen tidelig kl. 9.00 afleveres han ved dyrlægen og så bliver han kastreret.

Han humper de andre hunde vi har, også Morgan – han hunden. Heldigvis er Morgan meget medgørlig og god af sig, så der har ikke været meget tumult der fra, men de har dog haft en tur eller to. Ja og den mindste tæve vi har, er Elvis helt vild med at humpe hun har jo lige størrelsen, og hun bliver SÅ sur, hun både knurre, snapper efter ham og sætter ham på plads, han fatter det bare ikke, så får at hjælpe både ham, de andre hunde, og mig, ja så bliver han kastrat.

Det er synd for ham, han kan slet ikke styre sig, og savler, får selv-vil hørelse, og er bare helt ukontaktbar, flere timer hvis han lige får snust en af tæverne bag i.

Morgan er  (snart) 5 år han har stadig sine juveler, men der har aldrig været problemer med ham. Så det her er nyt for mig, men jeg ved det er det bedste for Elvis, så han kan få lidt ro på, også fordi han er så ung, og har været så meget igennem, så er det kun godt at hans hormoner ikke skal styre ham.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply