Follow me:

Så er den her

 kjole1

Jeg troede det ville være nemt at finde en kjole til det kommende bryllup jeg skal til, men det har det ikke været, når man ammer – er ens barm altså bare en del større end normalt.

Naturligt nok, men det er som om man er lidt deform når man skal finde en kjole, for barmens cm er bare total stort :) og man skal jo også gerne kunne bære kjolen uden at ligne et omvandrene cirkus telt!

Så det har været en hård kamp at finde en flot kjole, der egner sig til bryllup, og som ikke er hvid eller sort.. Det har næsten været umuligt, hvid kommer man jo ikke fordi det er brudens farve, og sort heller ikke (det er der så delte meninger om), men jeg mener ikke ren sort hører til et bryllup.

Så nu fandt jeg denne koral farvet kjole, normalt slet ikke en farve jeg er til, den er så meget flottere i virkeligheden, end på billedet – som er lånt fra hjemmesiden.

Barmen kan være der, det blir nok ikke helt let at amme Tobias til brylluppet, men skal nok finde en løsning :) Og lige tabe mig nogle kg inden, så skal den nok komme til at sidde perfekt. Den er lidt stram ved skuldrene, men slet intet alarmende.
Den er så flot, glæder mig til at have den på, en hel dag :D


Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!