Follow me:

Så er den fjernet

Så er modermærket under mit bryst fjernet, og sendt indtil biopsi eller hvad hunan det hedder :)
– og en “ting” på benet blev også fjernet i samme omgang.

Som I kan se er den også blevet større, billede til venstre er fra omkring jul, det til højre er fra i weekenden, så på under 4 uger er det vokset. Det er ikke billedet der driller, hvis du ser hvor de prikker er ude til venstre, kan du se den er vokset asymetrisk ned ad, og blevet mørkere til højre. Så er glad for den er væk nu
moderm1I alt endte jeg ud med 5 sting, 2 under brystet og 3 låret, tror så den i låret skulle have haft 4 sting, synes den gaber lidt. Jeg mærkede ikke meget til de blev fjernet, jo bedøvelsen gjorde nas, hvilket jo er klart ;) og så blev såret også større end ventet på låret, fordi der var nogle strækmærker osv. han skulle skære forbi.

Jeg ved godt man ikke må åbne plastrene :D men de gjorde ret ondt i dag, så skulle lige se om alt var okay, og ud over såret ved låret væsker en del med plasma, og meget lidt blod, ser det hele så fint ud.
Skal have fjernet stingene på onsdag, ikke imorgen, næste uge :) og på mandag kan jeg ringe og få svar på de prøver! Hmmmff … Er en kende nervøs.

moderm2 moderm3

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!