Follow me:

Så skete det endelig

Så skete det laaangt om længe! Jeg er blevet udvalgt til en kampagne hos Buzzador! 
Jeg har været medlem på siden i nok 2 hvis ikke 3 år, uden som så meget at blive tilbudt at teste en tandbørste!

Og jeg har været røv misundelig på alle de andre blogs jeg har set, der får lov at teste creme og lotion, får 10 plader rittersport (eller hvor mange det nu var) og en masse andet.
Men nu er det sgu blevet min tur, jeg skal teste Vanish..

Efter hvad jeg kan læse for jeg tilsendt disse Vanish produkter.

 • Vanish Oxi Action Pulver
 • Vanish Crystal White Pulver
 • Vanish Extra Hygiene Pulver
 • Vanish Oxi Action Gel
 • Vanish Crystal White Gel
 • Vanish Forbehandlerspray
 • Vanish Sofa & Tæpper
 • 10 vareprøver af den nye parfumfrie Vanish Oxi Action Pulver
Jeg har endnu ikke læst at andre blogge jeg læser på, har fået dette tilbud. Jeg har nok fået dette tilbud fordi jeg har en datter på 6 år :) og hun sviner jo sit tøj til, haha måske er det derfor jeg er en god tester,!?
Kunne du tænke dig også at være en Buzzador, og ganske gratis få ting tilsendt det du så skal teste og vurdere?

Så klik her

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Tanja

  Skønt du endelig fik lov.. Skal også teste det ;) Men er allerede stor bruger af det til hvid vask.. så bliver fedt med lidt mere :)

  4. august 2011 at 18:02
 • Reply ida

  kære belinda.

  for 1-2år siden, ejede jeg en lille hjemmeside, med kun meget få besøgende, men jeg gik virkelig op i det. jeg fulgte mange blogge, men en af dem jeg fulgte allermest trofast.. det var din. jeg læste alle siderne igennem på din flotte hjemmeside, og selvom jeg ikke kommenterede ofte, tror jeg jeg har læst 9/10 blog indlæg fra dengang.
  idag besluttede jeg mig for at starte en blog op igen, og jeg begyndte at se mig omkring på de liv jeg engang fulgte med i. da jeg kom til din side faldt jeg over ‘ slank igen ‘ og jeg må sige… thumbs up, baby! fuld respekt. jeg så også at din kæreste havde skiftet navn til tim. jeg gik så tilbage til din blog, for at læse lidt, og så faldt jeg over navnet tim igen, ude i sidebaren.

  Jeg har nu læst hver og en af dine blogindlæg fra kategorien ‘ sorgens hulrum ‘ igennem, og du skal vide at jeg græder med dig. jeg har ikke selv mistet nogen kæreste, men for nylig mistede jeg min kat. hun var min bedste ven, og jeg kan 100% identificere mig med at du stadig snakker til ham, og at du prøver at vise din kærlighed, og at du er i tvivl om han stadig hører hvad du siger. Jeg tror døden er et smukt sted, og det er et sted vi allesammen burde glæde os til at komme hen. jeg tror at man beholder sine minder, og jeg tror man kan kigge ned fra oven. engang imellem tror jeg endda man kan få lov at gå ned på jorden, og være sammen med dem man elsker, selvom de ikke kan se en. det siger jeg ikke uden grund, men fordi (ja, jeg ved ikke om jeg er skør…) at jeg stadig kan hører hende spinde. og jeg engang imellem får sus igennem mig. jeg tror på at livet kun er et venteværelse, og jeg tror ikke nogen ønsker at folk græder for dem når de dør, men at de mindes alt det gode, og glæder sig til den dag de mødes igen på den anden side.

  ved ikke om dette på nogen måde hjælper. men jeg føler med dig, belinda. du er ikke alene.

  4. august 2011 at 18:52
 • Reply eeyorenyk

  Så skal du heller ikke klage længere. Haha!

  Jeg kan da fortælle at JEG ikke har fået tilbudet. :p Men jeg er nok heller ikke så meget målgruppe som dig – Kunne godt forestille mig at de vælger folk med børn primært, som du selv er inde på. Men glæder mig da til at høre nærmere om hvad du synes. De lover jo nærmest verdensfred i deres reklame, bare man bruger deres produkt. :p

  4. august 2011 at 20:46
 • Reply Hersom

  Vanish er genialt!

  God fornøjelse med det, jeg kendte ikke til Buzzador før, men nu har jeg da skrevet mig op :)

  5. august 2011 at 09:37
 • Reply Linda Eg

  Jeg har stadig heller ikke modtaget noget – overhovedet… :'( Ved ikke om jeg har indtastet en masse ‘forkerte’ interesser eller hvorfor jeg ikke bliver målgruppen… Tsk tsk ;) Hehe

  Har faktisk aldrig prøvet vanish, så det bliver da spændende hvad du finder ud af med dem :)

  6. august 2011 at 21:10
 • Leave a Reply