Follow me:

Så kom hun hjem

Igår eftermiddag hentede vi Merci hjem! Det var en ualmindelig lang tur hjem der oppe fra. Den stakkels vaps blev køresyg, så ud over liter savl ud over hele min jakke, kom der også 2 gange opkast! Rigtig synd for hende :(

Ud over opkast og kvalme, tog hun turen rigtig pænt, og sov også lidt undervejs.
Da vi kom hjem, var hun naturligvis rigtig træt. De to andre blev naturligvis holdt væk fra hende, imens hun tullede lidt rundt i stuen og i køkkenet.

Der gik ikke lang tid før hun gik omkuld ved sofaen, og så kom hundene ind for at hilse, stille og roligt. Pixel var lige henne og snuse og så gik hun igen.
Morgan derimod han var meget interesseret i hende.

Vi sov begge i sofaen i nat. (Altså Kenneth og jeg) Det er jo hovedsageligt min hund, og mig der skal bruge hende. Så jeg er også den der skal op om natten osv.
Hun faldt i dyb søvn kl 2230 ca, og vågnede først op igen kl 4 og så gik vi ud og tissede (dygtig)! Grunden til jeg (vi) sover i stuen er fordi vi har tæppe på i soveværelset, og det dur ikke hvis hun når at tisse på gulvet der inde, resten af under etagen hvor hundene befinder sig er der ikke tæpper (ud over soveværelset), så der sker ikke meget ved hun kommer til at tisse der.

Efter en halv time eller tre kvarter med et mindre damp anfald hos Merci, faldt hun til ro igen.
Da jeg vågnede op efter Kenneth var kørt på arbejde, vågnede jeg op til dette syn. <3 Så kært altså!
De smelter næsten sammen i et, de to.

Idag har hun både spist, tisset og leget. Hun er bare en herlig lille hvalp ;) har savnet at have hvalp! hehe
Hun har også leget lidt med Morgan, men Pixel er bare pigesur og gider hende slet ikke.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply