Follow me:

Så er ferien slut..

Jep om ikke ret mange timer og når vækkeuret ringer, så kalder dagligdagen igen 
Jeg er ikke helt klar til det endnu, men hvem er oplagt lige efter 14 dages ferie, jeg er ihvertfald ikke :) Jeg er glad for mit arbejde, rigtigt meget. Men jeg er nu også glad for at have fri, hehe ..

Sol og sommer har der ikke været meget af, og jeg har ikke været på stranden i min ferie for at få sol, det er sgu nitten altså :) det er den danske sommer, når den er bedst 

Ved I hvad ???
Jeg skal til min afsluttende eksamen her i uge 39, det er i slutningen af september, og det passer SÅ godt med at jeg er blevet forlænget som elev til  30 september. Nærmere dato osv. for jeg brev om her imorgen, eller tirsdag, uh spændende!
Er ikke god til det med eksamener, men det går jo nok, det er “kun” 10 minutter jeg skal stå og snakke, og det kan jeg jo sagtens :D haha …

Nå klokken er egentlig ret mange, så måske jeg burde daffe i seng?
Naaah trækker den lidt endnu, er ikke rigtig træt..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply