Follow me:

Så er det for alvor slut

I dag kl. 13.00 blev Tim begravet.
Jeg kan og vil ikke skrive så meget om det lige nu, har slet ikke bearbejdet det ordenligt endnu.

Men det var smukt <3

Jeg var på kirkegården ved kl 19 for at tænde lys, og se alle de smukke blomster, der var kommet til hans begravelse. Så mange smukke bukette og smukke bånd.

Det er helt befriende (på en eller anden mærkelig måde) at lave noget jeg er vant til at gøre, og plejer.. Nemlig at blogge

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Lonnie

  Du skal også bare huske at tage dig al den tid du har brug for søde Belinda. Jeg er sikker på det var en smuk afsked – og jeg håber han nu hviler i fred. Det er så svært at finde de rigtige ord til sådan en situation, men du skal vide at jeg tænker på dig, og jeg synes det er flot at du kan blogge lidt, i en så tragisk tid. <3

  12. april 2011 at 22:24
 • Reply Tumling

  Lige præcis lonnie.. Vi tænker på dig smukke

  12. april 2011 at 22:29
 • Reply Kathrine

  Man kan virkelig se at Tim var en elsket person .. virkelig smukt! Du tager dig bare al den tid du skal bruge, jeg synes det er så stærkt at du formår at blogge lidt mens du står midt i så stor en sorg. Jeg Kan ikke lade være med at tænke at verden er så uretfærdig engang imellem ..
  Sender tanker i din retning!
  Knus

  13. april 2011 at 00:45
 • Reply Kirsten

  Hvor er det dog en smuk “blomsterseng”. Jeg håber, det varmer dig lidt i din sorg.
  De RIGTIGE ord, findes vist ikke.
  Vore tanker er hos dig.

  13. april 2011 at 11:25
 • Reply Janne

  Smukt, Belinda, så smukt (men stadig uforståeligt). Du skriver når du er klar og vi er her til at “lytte”. Knus til dig, sødeste Belinda <3

  13. april 2011 at 22:54
 • Reply Christina

  Tænker på dig, tænkte på dig hele dagen igår !!!

  14. april 2011 at 19:43
 • Leave a Reply