Follow me:

Så er der styr på tøjet!

For nok 2 mdr siden gik min lille gamle kommode i stykker (en del af Nadias puslebord i sin tid) så det har holdt godt, hun bliver jo 7 år her i februar. Men det knækkede sammen, og siden hen har mit tøj lagt alle mulige steder i mit soveværelse, på gulvet, i sække, i vindueskarmen, på skrivebordet, i sengen, på natbordet osv. osv.
Men nu! …

Har jeg endelig fået 2 fine, rummelige og billige kommoder fra IKEA!
Normal pris 399 stykket, jeg fik dem til 199 stykket :D Haps!

Men det har ikke været helt let at få dem samlet, og da jeg så posen med skruer og dibbedutter der skulle til, tænkte jeg bare ved mig selv, at det her ville jeg aldrig klare, men jo .. Jeg klarede det, helt selv! Og jeg er total stolt af mig selv, jeg har normalt 10 tommelfingre hvad det angår, er slet ikke handy.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Lonnie

  Lækre kommoder :)

  4. januar 2012 at 00:04
 • Reply Jannick

  Lækre kommoder, du ligner ne der har styr på dne slags, giderr du ikke komme og samle min (bruganvisningen var ikke i kassen :S ) *Hehe*

  4. januar 2012 at 17:28
 • Reply Belinda

  Tak Lonnie

  Nej Jannick desværre, jeg var kun heldig jeg kunne finde ud af denne :D

  4. januar 2012 at 18:39
 • Reply eeyorenyk

  Helt alene var du da ikke – Du havde Morgan til fin hjælp kan jeg se. :p

  Men fede kommoder – Og en god pris da! :D

  4. januar 2012 at 20:57
 • Reply Belinda

  Haha ved nu ikke lige hvor megen hjælp han var til :)

  4. januar 2012 at 21:06
 • Leave a Reply