Follow me:

Rødt er godt!

Normalt farver jeg aldrig selv mit hår.
Jeg blev klippet og afbleget i slut januar, og fik en shake ting i, der gav mit hår et blåt skær, det forsvandt dog hurtigt.

Og jeg har længe været træt af at glo på det bronze farvede, der havde mange mange forskellige nuancer, nogle helt mørke, andre næsten helt blonde.
Så jeg købte igår en rød farve i bilka der var på tilbud, 42 kr :) lige til at overkomme.

Uden manden fik noget afvide gik jeg i krig med at farve hår.


Seriøst sådan en rød farve sviner! Efter 12 minutters udskyllen af farven, var alt farven stadig ikke ude, men jeg masserede hårkuren i, og lod den virke det den skulle, og da jeg skyllede den ud, var vandet stadig orange/rødt rigtig længe, og jeg måtte også opgive at få alt den overskydende farve ud, men resultatet blev nu rigtig godt!
Manden opdagede så først det røde hår, 1 time efter jeg var ude at badet, og havde siddet ved siden af ham i sofaen osv. lidt komisk :D men de ser ikke sådanne ting – men han synes det røde er flot, så det er godt!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Mine fridage har jeg brugt på shopping ⋆ Webmor.dk

    […] på shopping, det var dog i Tønder hvor jeg var på cafe besøg med en veninde Der fik jeg købt hårfarve – igen en rød, løbepromader (total et must i denne tid), 2 fødselsdagsgaver, og lidt andet […]

    11. januar 2018 at 12:05
  • Leave a Reply