Follow me:

Ris til egen røv! & Tillykke!

Jeg var her til aften oppe at træne, 1½ time blev det til. 30 minutter på skimaskinen, også kaldet crosstrainer, 15 minutter på maskinerne til maven, og til slut 20 minutter på løbebåndet.
Det var super dejligt at få brugt min krop igen, den har haft brug for det :)
Jeg er stolt af mig selv! – Da jeg startede i sin tid (I Maj måned 2010) kunne jeg knap nok tage 7,5 kg på den ene mavemaskine (7,5 er det aller mindste) og nu er jeg oppe på 20 kg, af 3 sæt! .. Hurra, fremskridt!

Er lidt træt, nu hvor jeg sidder og skriver dette. Har lige fået smidt vloggen op på youtube, og her på bloggen selvfølgelig! Mit design er jeg færdigt med, men orker simpelthen ikke at smide det op nu, så det må vente til imorgen, eller som “tømmermands arbejde” på lørdag :D hehe ..

Forhelved da!
Var lige ved at glemme det er i dag at Webmor.dk fylder 3 år! Tænk jeg allerede har haft dette domæne i 3 år, det går da alt for stærkt! Hurrraaaa til mig selv, og min elskede blog!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply