Follow me:

Ringridning 2015

Nadia tog hjem på ferie hos sin far igår, og kommer retur om 14 dage.
Og så fik vi Kenneths 3 unger hjem igår, dog er Ida hos en veninde på camping indtil imorgen, så det er kun Lau og Tue vi har hjemme.

Vi drog til ringridning idag, og trodsede lidt hedebølgen, det var faktisk til at holde ud, hvis vi bare søgte hvile og skygge efter behov. Vi drak rigeligt med væske, og Tobias fik en tør ble og blev ammet ved en bamse vogn, Lau og Tue fik prøvet radio bilerne 2 gange ;)

Og hvor gør det ondt i ens moderhjerte, når man ser 2 ud af 5 vogne med småbørn i, er dækket til foran åbningen med en stofble eller et tæppe, + myggenet!
De ligger jo i en ovn der inde under, der er jo ingen ventilation eller mulighed for kølig luft. Tobias lå i vognen på det “luft” underlag, med sådan en sol skærm på (en lign kan ses her) ved ikke hvad den hedder :) og så uden myggenet, og intet andet var lukket omkring ham, andet ville være alt for varmt, efter min mening!

Efter 1½ times tid ca. tog vi hjem igen, så havde vi set det vi ville, og varmen var ved at stige os til hovedet.
Tobias klarede det rigtig fint. Jeg har købt et ekstra “luft” stykke til barnevognen (og seng) så vi ikke skal flytte det andet frem og tilbage. Købte i en str. 1, som passer næste autostol han skal op i, så har vi da til den tid.
Det er nok først omkring efteråret/vinter, men han er et varmt barn, så det skader ihvertfald ikke at have den i stolen.

ring1 ring2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply