Follow me:

Rigtig hygge dag

Nadia sov indtil 8.30, dejligt!
Der efter lullede vi bare rundt, hyggede os rigtig, læste lidt i min seng, spiste morgen mad og tog os rigtig god tid, for vi skulle først være inde i Aabenraa, hvor jeg skulle have min karakter for min første rapport (ever!), kl. 12.00 så der var jo masser af tid :D

Rapporten fik jeg 7 for! Det er jeg faktisk godt tilfreds med.!! Lige da jeg fik det af vide, var jeg lidt skuffet, havde jo alligevel, inderst inde håbet på et 10 tal, selvom det var meget højt sat.
Efterfølgende fik jeg af vide, at nok en 60-65 % af de andre havde fået 4, og nogle enkelte 10, og de resterende 7.
Så der var givet flest 4 taller ud, så jeg er godt tilfreds med mit 7 tal, kan I tro..

Efter en lille time på skolen, hvor Nadia, hyggede sig meget, og blev meget beundret af de andre studerende på skolen, og jeg fik utrolig mange gange af vide, jeg bestemt ikke kunne lyve mig fra hende ;) det gør jeg nu heller ikke, der tog vi op i byen.
– og puha .. Jeg fik brugt lidt for mange penge (ups!)
Men Nadia fik 4 par strømpebukser, 1 kjole, 1 par gummistøvler, 1 par nye gymnastiksko (de andre duede ikke) 1 lille drage legetøjs ting og en biograf tur. Så fik jeg også selv købt lidt kedelige ting, så som 2 kæmpe håndklæder (100×150 cm), og 2 små til når man har vaske hænder, ja og et lilla lagen fik jeg også købt, meget tiltrængt! Ha!

Vi fik også spist pizza, og kigget på ænder efterfølgende. Vi skulle slå den sidste time ihjel med noget, før vi skulle i biografen.
Og jeg må sige, Toy Story 3, er bare for søøød! Jeg sad i slutningen af filmen med den største klump i halsen, og frygtede virkelig slutningen, var faktisk liiiiige ved at græde!
Men den ender trods alt rimelig godt! Den skal ses, hvis man kan lide de andre Toy Story film, vil man også kunne lide denne!

Da vi kom hjem gik vi tur med Pixel, og pludselig begyndte det at styrte ned, jeg siger jer styrte ned! Vi blev total gennemblødte, men jeg nåede da at fange et godt billede af himlen, inden det begyndte at styrte ned!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Jenni

    Det ser da godt nok vildt hyggeligt ud!

    Og tillykke med den flotte karakter! =)

    22. september 2010 at 08:37
  • Leave a Reply