Follow me:

Retten til at ytre sig?

haters gonna hateJa min blog er hverken kæmpe eller stor, og jeg er ej heller en kendt blogger.
Men som I kan se er besøgstallet steget over de sidste 14 dage, ellers har det lagt jævnt stabil.

Men som besøgstallet er steget stille og roligt, så er det også som om der er kommet såkaldte “haters” tilhængere på siden. Jeg har fået nedladende kommentarer her på bloggen, nogle få e-mails men også min FB gruppe har været brugt til nedværdigende kommentarer.

– Hvorfor er det man mener at man bare kan ytre sig, som man vil, bare fordi nogen vælger at have en blog og dele lidt af deres liv med dem som måtte have lyst til at læse med?
Ja jeg vælger jo selv at jeg blogger jovist, men jeg blogger primært for min egen skyld, og kan man ikke lide mig som person, eller det jeg skriver, hvorfor er det så man besøger bloggen her? Det står dig/jer da frit for at læse blogs andre steder, end lige her.

Det siger også mere om afsenderen, end modtageren med de kommentarer – men jeg må ærligt indrømme det gør da ondt når man læser sådanne kommentarer, og de kan gøre ondt hele dagen. Men det er jo vigtigt ikke at tage det personligt, for det er jo kun smålige mennesker, der gemmer sig bag en skærm.

Jeg hverken tjener penge, eller er kendt – det er helt på lavt plan den her blog kører :)
– jeg blogger fordi jeg synes det er hyggeligt, det er min hobby og det er min online dagbog, og er man utilfreds med de emner jeg skriver om, jamen så ved du jo selv hvordan du lukker siden ned, ikke ;) ?

Tak til jer, vidunderlige læsere :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Girl Interrupted

  Ytringsfrihed har vi – og den skal vi værne om, men ytringsfrihed er ikke det samme som, at man kan eller skal bidrage med ubehagelige – ja, ligefrem hadske kommentarer. Det hører, efter min mening, ikke hjemme i det offentlige rum. Jeg blogger selv på hobby-niveau, og har kun i ringe grad været genstand for ubehagelige kommentarer og mails, men jeg kan levende forestille mig, hvordan det må være dagligt at få den slags beskeder. Det påvirker – også selvom man ikke ønsker at lade sig påvirke. Jeg håber ikke, du lukker ned, men bliver ved med at dele din dagbog med os.

  14. september 2017 at 08:06
  • Reply Belinda

   Det gør også mere ondt, end man vil have det “skal” …
   Jeg stopper ikke med at blogge, slet ikke :) men måtte bare lige ud med det.
   – og tak!

   14. september 2017 at 19:30
   • Reply Girl Interrupted

    Det kan jeg godt forstå – og det skal du naturligvis også! Godt, at du ikke vil lade ubehagelige kommentarer stoppe dig! Good for you!

    16. september 2017 at 05:52
    • Reply Belinda

     Tak, det betyder meget at få dejlige varmene kommentarer også.

     16. september 2017 at 15:51
 • Reply Dianna

  Jeg forstår ikke at hvis man ikke bryder sig om en blogger, hvorfor så gå ind på bloggen?
  Jeg tror nærmere at det bunder i misundelse over at du har en blog og tør stå ved dine meninger.

  Jeg har ikke noget imod at få mails fra besøgende der er uenig i det jeg skriver, sålænge det er konstruktiv kritik. Hade mails fortæller mere om afsender end om dig. det for nemt at gemme sig bag en skærm og ikke tænke over at der er en modtager med føelser for enden af skærmen, der har føelser.

  15. september 2017 at 19:56
  • Reply Belinda

   Det er netop så nemt at gemme sig bag skærmen, og et alias.
   – og jeg går også gerne i dialog eller diskutere emner, men jeg gider ikke direkte ubehagelige kommentarer uden indhold.

   16. september 2017 at 15:52

  Leave a Reply