Follow me:
Resultat efter sixpack challenge

Resultatet efter min 40 dags sixpack challenge – vol 2

Min 40 dags challenge er nu slut, og jeg er stolt af mig selv. Har forbrændt 20.000 kcal på 40 dage! Hvis ikke det er vildt, så ved jeg ikke hvad er :D Det har været noget af en prøvelse at tage 10 dage mere, end da jeg lavede min 30 dags challenge, 10 dage er alligevel meget. Når man hver dag skal hive sig ned i centeret, eller løbe en tur fx.
Men jeg fik det gjort, og er stolt af mig selv :D

Jeg tog challengen her, for at komme i mål med mine kilo. Men nej det nåede jeg altså ikke, for det gik slet ikke ned af som ønsket. Men så er der sket så meget andet godt, især med spejlbilledet, og cm mæssigt. Hvilket også er en vigtig ting.

  • 2,5 tabte kilo
  • 13,2 cm forsvundet på kroppen

Resultat efter sixpack challenge (som heller ikke denne gang gav en sixpack, hah!)

Resultat efter sixpack challenge
Her ser man tydeligt at ryggen er blevet mere markeret, arme ses mindre og synes også bagdelen ser mere rund ud på efter billedet til højre. + en langt mere synlig talje!!
Igen bagfra, men med bh på. Der synes jeg man kan se forskel på skuldrene og armene igen. (og de samme ting som forrige billede)
Resultat efter sixpack challenge
Mere markeret ben har jeg fået – især læg musklerne, en mindre mave, og så huden ved/under armhulen har også ændret sig.
Resultat efter sixpack challenge
Mellemrummet imellem benene er jeg fan af :D og jeg står altså ikke med mere spredte ben end på før billdet ;) så synes jeg også man ser her at taljen og maven er blevet pænere og mindre. Ja og halsen!

Billedet her neden under, er det samme som i starten af indlægget.
Her synes jeg tydeligt man kan se forskel på mine arme/skuldre, og hagen, og og maven er blevet mindre.

Så selvom kiloene ikke raslede af som første gang, desværre.
Så er jeg alligevel glad for de tabte cm, og at der er sket så meget som der faktisk er, hvis man lige vil se ordenligt efter. For selvfølgelig er det ikke kæmpe forskel, som hvis man sammenligner mine før og efter billeder fra da jeg startede rejsen fx. :)

Jeg fortsætter naturligvis min vægttabs rejse, og jeg opdatere dagligt min instagram story med alt muligt fra mit liv :) så husk at følge med der inde også.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply