Follow me:

Resultatet efter min 30 dags sixpack challenge

5 februar sluttede jeg min 30 dags sixpack challenge, det var noget af det fedeste jeg har budt mig selv :) især efter den er afsluttet kan jeg virkelig mærke hvor fed en oplevelse det var, at gennemfører den!

Jeg vidste det blev hårdt, men hvor hårdt det finder man først ud af efter en laaang 8 timers vagt på arbejdet, og man egentlig bare gerne vil se familien og slænge sig på sofaen, men at man så må slæbe sig ned i centeret, fordi man altså skal forbrænde 500 kcal hver dag i 30 dage!

Billederne jeg har taget undervejs, og det endelig resultat har også været det hele værd!

Jeg tog løbende forskellige billeder, i forskellige vinkler. Dagligt synes jeg egentlig ikke der skete så meget, men når jeg sammenlignede uge efter uge, blev jeg sgu alligevel forbavset.

Resultatet af min 30 dags challenge
Billedet til venstre er det fra før, og det til højre er efter.

Tallene lader jeg tale for sig selv!

  • 6,2 tabte kilo
  • Fedt procent reduceret med 4,5
  • Væskebalancen steget med 3,2 %
  • Muskelmassen steget med 500 gram
  • Metabolske alder faldet med 7 år
  • 17 cm forsvundet på kroppen
Resultatet af min 30 dags challenge
Uge 1 – Uge 2 – Uge 3 – Uge 4

Her ser man resultatet af den ellers ret oppustede mave normalt, det er både bedre kondition, anden kost og maveøvelserne. Ja og så de tabte 6,2 kilo.

Resultatet af min 30 dags challenge
Start øverst til venstre, og så vandret – Uge 1 – Uge 2 – Uge 3 – Uge 4

Og jeg hverken suger maven ind, eller noget. De er taget på tom mave alle sammen dog, men man kan rigtig se hvor meget abdominal fedt jeg har smidt. Der var en forskel på 1,5 efter min kropsscanning, det er også en del.
Man kan se maveskindet er blevet mere løst og slattent hvis man må sige det, men det gør mig egentlig ikke noget. For fedtet er forsvundet.

Igen, det er noget af det bedste og vildeste jeg har gjort for mig selv. Så meget at jeg faktisk savner det, helt vildt!

Jeg savner det så meget, at jeg faktisk overvejer at tage endnu en challenge, af samme slags! Men måske forlænge den med 10 dage, så den bliver på 40 dage. Jeg har en forestående konfirmation af min datter i maj, og ville gerne stå endnu slankere og mere fit til maj end jeg gør nu. Men det er noget jeg skal vende med min familie, for de vil komme til at undvære mig en del, fordi cardio delen jo tager mig omkring 40 minutter.
Men jeg overvejer det kraftigt, også fordi jeg blev psykisk stærkere af det, og elskede det jeg gjorde for mig selv, og min krop!

Har du ikke fulgt med fra start af, kan du på min instagram, under min 30 dags challenge, se alle klip og billeder jeg lavede ved den sidste :) Ligger som fastgjort på min insta profil.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply