Follow me:

Resultater

Imorgen er dagen hvor jeg valgte at droppe det daglige sukker. Ændre min kost og træne noget mere. Så en uge er snart gået. De første fire dage havde jeg voldsom hovedpine, fordi min hjerne skreg efter sukker. Men det er faktisk væk nu.

Jeg har ikke fået sukker i mange dage. Det passer ikke, har spist 2 stykker chokolade i torsdags på arbejde, men det er også det. Mine daglige boostere har jeg droppet, og det samme med slik, chokolade mv.

Det har egentlig ikke været så svært som jeg troede det ville være.
Igår sad jeg og resten af familien og så Danmark har talent. Manden sad med en stor skål slik, og ungerne havde chips og cola. Jeg rørte intet af det. Følte slet ikke jeg “gad” smage.
Jeg kan mærke på min krop den har det meget bedre, uden sukkeret, den har været stoppet med tidligere. Samt er min kost en del anderledes end tidligere. Jeg spiser flere gange om dagen, men mindre kcal.

Jeg har været på vægten igår, og det er virkelig positivt!
Den endelige opdatering omkring vægt tabet kommer imorgen.

Jeg er også blevet stærkere.
Jeg trænede overkrop idag, og nogle af øvelserne jeg lavede i onsdags hvor jeg sidst havde overkrops træning, måtte jeg øge i vægt idag, ellers var det for let. Jeg tog også 10 minutters cardio idag, inden jeg tog hjem fra fitness centeret. Ret overskuds agtig :)

Jeg er virkelig glad :D og kan både mærke og se der sker en masse med min krop!
Jeg har så meget blod på tanden for at fortsætte den her livsstils ændring, og forhåbentlig tabe mig de 30 kg jeg drømmer om!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply