Follow me:

Restaurant besøg

Kenneth har jo snart fødselsdag, nærmere d. 12 maj, men der skal han på natarbejde, og imorgen skal han arbejde, og jeg har hundetræning torsdags, og han skal arbejde fredag også, så det var kun idag vi kunne komme ud og spise sammen ;)

Jeg inviterede ham på Restaurant Flammen i Kolding, en lækker restaurant, med lækker salatbar, 10 forskellige slags kød, kænguru, vildsvin, oksekød, svin osv osv osv.
Jeg fik vildsvin, hvilken er anelse tør, og Kenneth fik kænguru og mente det smagte af lever :) Vi fik jordbær is til dessert! Vi er stopmætte nu, og er stort set på vej i seng :D Nat nat!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

9 Comments

 • Reply tankepusheren.dk

  Er FLAMMEN ikke sådan et sted man besøger, hvis man skal nå en film i biffen, og ikke har tid til rigtig mad?

  9. maj 2012 at 00:26
 • Reply Belinda

  Om Flammen ikke er sådan et sted man besøger, hvis man lige skal have noget hurtigt at spise, det kommer vel an på hvor meget tid man har, og hvor mange penge man lige vil smide for en omgang “fast food” … En gang buffet på en hverdag koster jo 199 kr pr. person, og vi var der mere end 1½ time, så vi havde nu ikke nået den biograf tid :D
  Tror de færreste steder hvor man liiiige smutter forbi til en hurtig middag, servere kænguro og vildsvin?
  Men hvis det er din mening så hold du dig bare væk fra Flammen, vi havde en god aften, med lækker mad, og god betjening :)

  9. maj 2012 at 07:02
 • Reply Louise

  Mums det ser bare lækkert ud :) og hyggeligt!!

  9. maj 2012 at 08:57
 • Reply Anne Meier Hansen

  Har været der een gang! Og det er super lækkert og kæmpe udvalg!
  Og så alt hvad du kan spise .. DET ER NOGET FOR BJØRN :D

  9. maj 2012 at 09:54
 • Reply tanja

  Synes nok den i lignede en fra Flammen :p Jeg har været på flammen i vejle og jeg synes det er super lækkert :)

  9. maj 2012 at 10:12
 • Reply tanja

  Is ;)

  9. maj 2012 at 10:13
 • Reply Rikke

  Hvor lyder det hyggelig og det ser da slet ikke så tosset ud =b mums…

  9. maj 2012 at 16:36
 • Reply Anonym

  Jeg har tænk over dette lange, jeg kan sku endelig godt lide din blog! Men jeg er vegetar, og får det ikke ligefrem rart, når du skriver om at spise kængurukød, og sætterbilleder ind af døde fugle. Da jeg så billedet af de døde fugle der blev revet i stykker kastede jeg op. Og jeg kan SUPER godt lide din blog, men er ked af det, men må stoppe med at læse den hvis dit bliver ved.

  10. maj 2012 at 16:15
 • Reply Belinda

  Det er jeg da ked af du har det sådan. Men at min kæreste er jæger og skyder råger for at mindske bestanden, er jo en naturlig ting, li´som når de skyder hjorte, ræve osv. så der ikke kommer for mange, så de ikke sulter osv.

  At jeg poster billeder af min mad jeg spiser, er fordi jeg selv syntes kød er lækkert, og at du er vegetar og ikke bryder dig om at dyr bliver slagtet, ja det kan jeg ikke skærme min blog for.

  Der vil nok blive ved med at komme indlæg af min mad jeg spiser, men det er fordi jeg elsker mad, og elsker kød! Og lækkert mad mener jeg godt man kan vise frem.

  10. maj 2012 at 22:25
 • Leave a Reply