Follow me:

Ree Park

Er Ree Park et besøg værd?

Idag var jeg og en veninde på tur til Ree Park i østjylland.
Det var første gang jeg var der, og første gang for ungerne, og var det så besøget værd?

Jeg vil sige at jeg ikke synes det var så godt som jeg havde håbet, og troet på.

Vi startede ud med ikke helt at kunne finde ud af hvor vi skulle starte og slutte, og skiltene var mangelfuld synes jeg, generelt haltede det med skiltningen i hele parken.

Vi havde klapvogne med rundt, og en lejet trækvogn, og det var altså ikke let alle steder at komme rundt. En del steder var der små stier, og ellers skulle vi gå på plankeværk højt og lavt rundt i parken, det gik egentlig fint. Men pladsen var trang, og når flere familier havde vogne med, og kom fra begge retninger, gik det lidt galt.

Synes heller ikke udvalget af dyr var sådan en total jay oplevelse, de fleste kan man også finde i andre Zoo’s. Dog var 90% af dyrenes indhegninger rigtig fine i størrelsen. Dog var det ikke alle man kunne se noget ved, fx. løverne, der var ikke mange muligheder for at se løverne i deres anlæg, meget ærgerligt. Der var også tigere i parken, dem så vi ikke, vi kunne ikke finde dem i anlægget, desværre.

Vi spiste på en mindre café.. Det var ikke en god oplevelse heller, hele det system de kørte med, var ret forældet. Det var ikke ventetiden der var problemet. Men når man havde bestilt og betalt, og taget sin sodavand fra automaten (uden mulighed for at få is), så skulle man gå længere frem, og vente til ens nr. blev råbt op!
Det var altså ret belastende, så skulle man stå og vente på sin mad, og man ikke kunne sætte sig hen til sit bord fx. Som de jo har andre steder, hvor ens nummer kommer op på skærmen, eller en højttaler fx. meget gammel dags måde at kører det på. Det er svært at stå med børn i sådan en menneskemængde, der er sultne, og lidt trætte osv. og man kan jo ikke lade mindre børn sidde ved bordet alene.

Så synes jeg generelt parken trænger til en overhaling af renovering, der var rigtig mange ting, man kunne se havde en del år på bagen, og der var lappet lidt hist og her.

Så savnede jeg også rigtig meget, nogle ordenlige legesteder, eller bare en stor god en.
Vi fandt den ene som man ser ungerne leger på, men den var ikke ret stor – taget antallet af børn i betragtning. Ikke mange muligheder for forældrene at være i nærheden af legepladsen, der var nogle bænke ikke langt der fra, men ikke ret mange, og de var jo optaget.

Men noget jeg synes var rigtig fint, var muligheden for at klappe de forskellige dyr, både mini grise, alpakaér, æsler, geder, høns osv. Det var noget ungerne var glade for. Ikke mange af de andre anlæg var små børns venlige. Vi havde børn med i alderen 2,3,5, 13 og 16 år.

Ingen brok om toiletterne i parken, de var rigtig fine og rene!

Der var også mulighed for at tage en togtur, og en “bus” safari tur rundt i parken, hvor der var mulighed for at se lidt mere af dyrene, men priserne var meget krydret, især når man tænker på at man jo har betalt for at komme ind. Det bryder jeg mig ikke om. Især ikke når jeg i så mange år har været i Givskud Zoo, hvor man kan kører i sin egen bil rundt, ganske gratis. Når blot entreen er betalt.

Så jeg vil give parken 3 ud af 5 stjerner.
Det er ikke en dårlig park som sådan, jeg blev bare lidt skuffet. Så jeg ville klart vælge en anden Zoo i Danmark.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply