Follow me:

Rapport skrivning

Ja pt. sidder jeg desværre med hovedet begravet i min computer, jeg har en mini-fagprøve igen. Der skal afleveres 21 marts, det er liiiige om lidt. + at vi står midt i en flytning, rengøring af lejligheder, malen i den nye, børn, skole, arbejde og dyr, det hele hænger bare ind over hovederne på os, og vi er begge to ved at være godt stressede. Tim arbejder nat disse dage, og jeg har en opgave der skal skrives, så når han sover om dagen, skriver jeg opgave. Som I kan se, tegn uden mellemrum er 2.720 lige pt. og jeg skal op på minimum 11.000 tegn, så der er altså lidt vej endnu. Men er heller ikke begyndt på selve opgaven endnu, de knap 3000 tegn, er faktisk bare, min præsentation, problemformuerling, metode, mål og idé der fylder :) men det er alt sammen noget der tæller med i tegnene, så det er jo kun godt.

Men jeg vil smutte igen, opgaven skriver jo desværre ikke sig selv.
Hvis der er flere der vil hjælpe mig med min opgave og udfylde mit spørgeskema, så skriv gerne en kommentar til dette indlæg :D Tak..!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply gitte

  Hej
  Jeg vil gerne hjælpe med dit spørgeskema.
  Gitte :-)

  12. marts 2011 at 18:10
  • Reply Belinda

   Hej Gitte, det er jeg rigtig glad for. Har sendt dig en mail til den mail du har opgivet ved din kommentar ;)

   13. marts 2011 at 21:28

  Leave a Reply