Follow me:

R.I.P Bob

Nadia har i eftermiddags begravet sit guldhamster, Bob ..
Han var en halv gammel hamster, og jeg vidste hvad vej det gik, og måtte fortælle hende den sørgelige nyhed i aftes, at Bob var død! Det var hun ikke glad for :(
Jeg lod ham ligge i buret, så hun kunne finde ud af hvad der skulle ske med ham idag, og hun valgte så at begrave ham ude under vores flotte kastanjetræ, og fik sat en flot sten på, og nogle af de vilde roser fra haven, fik han også lidt af. Jeg havde en datter bag efter, der havde et lettet hjerte, det var det rette for hende, at få ham begravet. Han blev lagt i en fin gavepose der passede til hans størrelse, og en fin serviet omkring sig, så han ikke frøs sagde Nadia. Meget vigtigt for hende, han lå godt og det var fint.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Sabrina

  Hvor er det synd at hendes hamster er død, håber hun er okay igen :)

  8. september 2011 at 22:46
 • Reply Tanja

  Åh nej da.. Ikke sjovt.. Håber ikke det har taget alt for hårdt på hende.

  Tak for din kritik ang. billedet af Mads.. Ros er jo altid lækkert.. men kritik kan man jo bedre bruge… jeg kan godt se hvad du mener.. og har også selv lagt mærke til det.. Godt nok svært at få det rigtig blik som han laver over på papir.. Men der er flere ting jeg ikke er helt tilfreds med.. men sådan er det vel altid :)

  9. september 2011 at 20:48
 • Leave a Reply