Follow me:

Projekt løb

kraveben1 Jeg er så småt startet på at løbe træne igen.
Både for at komme i form, for at tabe mig, for at kunne løbe bedre på en agility bane, og for at få det bedre med mig selv.

I mandags var jeg ude og løbe min første tur efter graviditeten, 2 km.
Det blev til en tid på 13:20, det var ikke så godt som jeg havde håbet, men heller ikke så slemt som frygtet.

Idag var jeg ude igen, også 2 km, og der løb jeg på 13:17 så det er da en forbedring, ikke meget :) men lidt har også sin ret.

Jeg savner mine kraveben! Billedet <—- er for at vise de manglende kraveben, og håber at jeg om nogle uger kan vise nogle mere markante frem!

Har et bryllup sidst i august, og vil jo ikke ligne en gammel kone, bare fordi jeg har født. Vil gerne have en pæn kjole på, som jeg også kan bære, uden at dellerne og den løse hud dingler ud alle steder, det er muligt.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Tine

  Bare klø på!

  Jeg synes hurtigt jeg kunne mærke forbedring da jeg startede med at løbe. På 5 måneder er jeg gået fra at løbe 2,5 km til 10 kilometer. Og mine tider forbedrer sig hele tiden. Dog er jeg meget opmærksom på ikke at gå for hurtigt frem. Sidst fik jeg nemlig ondt i knæ og bækken fordi jeg øgede distance/tempo for hurtigt.

  10. juli 2015 at 09:06
  • Reply Belinda

   Hej Tine,
   Tusind tak for din kommentar. Jeg starter også langsomt op, har før løbet 3,5 og 5 km.
   Så tænkte at starte ud med 2 km ikke var helt urealistisk.
   Jeg satser på, at når jeg kan få tiden skåret væsentligt ned, så øger jeg lidt mere, men kun lidt af gangen, for jeg har dårlig kondition, og skal passe på bækkenet, og mig selv generelt.
   Så har ikke travlt, skal bare i form, og 2 km er bestemt bedre end ingen ting.

   10. juli 2015 at 20:51
 • Reply Tine

  Det lyder som den helt rigtige plan og indstilling😉

  Jeg gik som sagt for hurtigt frem første gang, og jeg kunne nærmest ikke gå i 14 dage, så jeg har virkelig respekt for løb og hvad det kan gøre ved ens krop. Når det så er sagt, så er jeg virkelig begyndt at nyde mine løbeture. Fremgang gjorde det til en positiv oplevelse, og nu elsker jeg at få vind i kinder og gøre noget for mig selv!
  Mine kraveben er også synlige, og taljen er dukket op igen😎

  11. juli 2015 at 06:37
  • Reply Belinda

   Ja løb er en sund form for motion, efter min mening.
   Og det kræver mere af kroppen end man lige tror, og folk undervurdere dét at nogen løber 5 km, 2 gange i ugen. Men de ved heller ikke hvor meget det faktisk kræver. Men de ville blive klogere hvis de selv gjorde det :)

   Jeg glæder mig også til jeg igen kan nyde mine ture, uden at være ved at dø af hedeslag og iltmangel inden jeg når hjem :D haha!

   Glæder mig også til både talje og kraveben igen kan ses her ;)

   11. juli 2015 at 13:44

  Leave a Reply