Follow me:

Polterarbend anno 1980

Idag skulle Tobias og jeg til polterabend ved min gamle skoleveninde :)
Vi skulle mødes hos en kl. 9.00 og derefter skulle vi ud og hente hende, hos sine svigerforældre. Desværre vidste hun godt det var i dag hendes polterabend var, så det var lidt synd at det var blevet afsløret. Hun blev iført en griiim kjole fra anno 1980 eller sådan :D og nogle store linse babser (balloner) et grimt bånd om hovedet og så nogle forfærdelig nasty solbriller, og så var hun klar.

Desværre var der også ændret i planerne i forbindelse med rækkefølgen af de ting vi skulle.
Jeg skulle have været med på gågaden og med til at hun skulle ud og kører i en sportsbil på en racerbane, men den blev skubbet til sen eftermiddag istedet. Så jeg var med på gågaden hvor hun fik samlet 300-350 kr ind ved at sælge roser og kram. Og købte et fint shorts sæt til i aften/nat når de skal videre i byen :)

Der efter skulle de så til lasergame i nogle timer, og det kunne og ville jeg ikke være med til, har Tobias med, og vil heller ikke sidde flere timer og kigge alene med ham. For jeg kan jo ikke engang se hvad de laver når det er i et andet rum.

Så jeg måtte forlade den kommende brud og de andre allerede ved kl. 11 :( det var jeg ked af.
Aftalen var jo at hun først skulle kører bil, så på gågaden, så spise, og dernæst lasergame,.. Men ja det hele blev rykket rundt, så var kun med til gågade delen. Æv æv …

Ja og byturen skulle jeg så slet ikke være med til uanset, men det er stadig træls at de i sidste øjeblik ændre rækkefølgen, for jeg ville da gerne have været med i længere tid, end de 2 timer :(

Men håber de fortsat får en god dag ihvertfald!

arbend1 arbend2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply