Follow me:

Plakater fra Citatplakat.dk

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med danske film ;) og især de ældre af slagsen, som den eneste ene, elsker dig forevigt, blinkende lygter, de grønne slagere, inkasso osv.

Og hvis du er vild med citater og danske film, så er citatplakat lige noget for dig :) Der er citater fra mange danske film, og jeg har 3 hængende sammen fra “blinkende lygter”, ved siden af vores fjernsyn.

Synes simpelthen de er kanon gode ;) vores unger har også set blinkende lygter, og synes også rigtig mange af gloserne der kommer er ret sjove. Især lorte spasser bus :D og der er endnu flere citater fra blinkende lygter på deres hjemmeside, blandt andet “er du læge?” citatet også :) 

På væggen ved mine Disney DVD´ere, hænger der en citat plakat fra “den eneste ene“, med nok de største citater fra den film :) og jeg synes simpelthen den er herlig.
Blandt andet “du lugter af løg”, “få dig din egen kæreste mulle”, “man skulle være neger du, knep knep”, “bare ærgerligt sonnyboy” “hvis i to var ludobrikker, ville i så være slået hjem nu”, og “jeg bedragede dig ikke, jeg bedrog dig” er nogle af mine yndlings :D

De fåes alle i meget små størrelser på 15 x 21 til de helt store på 70 x 100 :D så det burde være muligt at finde lige den størrelse der passer til dig ;)

Jeg kan varmt anbefale plakter fra Citatplakat.dk, de er virkelig god kvalitet, hurtig levering og unikke :D !

Dette indlæg er sponsoreret

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Monia

  De er super fede😊 sådan med må jeg da have😊😍

  23. december 2016 at 08:53
 • Reply Tjener jeg penge på min blog? ⋆ Webmor.dk

  […] også fået sponsoreret en lampe, plakater (her og her), sko og øreringe til mig selv. De ting er jo ikke noget man normalt, får sponsoreret som helt ny […]

  30. oktober 2018 at 14:34
 • Leave a Reply