Jeg har idag lavet pizzasnegle til Nadias madpakke!
I en snegl der vejer 64 gram (som mine gør) er der 148 kcal.
Ingredienser:
550 gram Hvedemel
150 gram Plantemargarine 60 %
75 gram Gær
1 tsk Salt
1 spsk Sukker
250 gram Minimælk
240 gram Ketchup
200 gram Skinkestrimler
200 gram Mozzarella revet ost
Fremgangsmåde:
Smuldre gæret i en skål, strøg sukkeret over det smuldrede gær, rør det lidt rundt til det bliver flydende.
Smelt plantemargarinen ved svag varme, tag gryden af varmen og held den kolde mælk i.
Mælkeblandingen heldes i gærblandingen, og til sidst blandes mel og salten sammen i væsken.
Ælt dejen godt igennem.
Rul den ud til en firkantet plade (ca. 35 x 40 cm). Ketchup, skinkestrimler og ost fordeles på dejen.
Rul dejpladen fra den lange side til en roulade. Skub rouladen let sammen så den måler ca 40 cm. Skær den ud i 20 stykker. Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min. Bag sneglene midt i ovnen. Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.
1 Comment
De så så lækre ud at jeg måtte lave pizzasnegle til aftensmad i går.
Dog en lidt anden opskrift – sådan ud af hovedet – som jeg oftes gør
Væsken: 2 dl vand – ½ bæger hytteost og noget skyr (for at der kom mere protein i) + 1/4 pk gær
1 spsk olie
Havregryn, rugmel og hvedemel
salt
tænkte på et æg men det kom aldrig i
Lavede dejen om morgenen – i køleskabet og ud da jeg kom hjem.
Fyld – rester af noget tomatsovs fra den anden dag blandet med ketchup og 450 g brunet hakket oksekød + 150 g ost
HMM
Selv Amalie åd – og SÅ er det godt
I hendes øjne ihvertfald.
Mine nåede også op på 149 kcal (lidt mere pgs. tomatsoven som jeg ikke kunne tælle med men det er bare grønt + lidt olie)
Nu er resten i fryseren – og næste gang de skal bages, vil jeg bruges resterne af en hamburgerryg der ligger og griner af mig i fryseren
7. januar 2012 at 15:13