Follow me:

Piss on me …

Piss on me, I´ll pis right back at ya!

Kender I det, at en historie fortælles kun til fortællerens fordel?! …
Det oplevede jeg forleden på egen krop da jeg læste et blogindlæg som var omkring mig og hvordan jeg tilsyneladende havde behandlet vedkommende. Vi kalder hende Q …

Q valgte at skrive et blogindlæg i frustration over Kenneth & jeg, fordi vi havde været ih og åh så onde!
Det hele startede med at vi jo havde lånt den her rugemaskine til vores egne befrugtede æg.

Så aftalte jeg med Q at hun ville finde nogle befrugtede æg online til en af mine bekendte, da vores kokkemand var røget i fryseren efter vores egne kyllinger var klækket.
Det ville Q godt, og havde fundet et godt tilbud mener det var 30 æg for 50 kr.

Men der sker så den ting at min bekendte springer fra, og vil ikke længere have æg i rugemaskinen (jeg skulle passe æggene og så ville han overtage når kyllingerne var klækket) .. Han havde fundet nogle voksne høns istedet, fair nok tænkte jeg. Så får han jo også æg med det samme ;)

Men uha Q flejnede fulstændigt ud på mig og hidsede sig op om at nu havde hun lavet en aftale med en sælger og mente bestemt ikke man kunne takke nej nu … Øhm nå?!

Jeg fik et hus om at det fandme var for dårligt og nu havde hun lige og bla bla bla … Ja jeg kan jo også gøre for at min bekendt ændre mening, eller nåååh nej det kan jeg sgu ikke.

Så blev Q hidsig fordi jeg svarede igen, og nu ville hun fandme have sin rugemaskine igen og den skulle vi bare komme og aflevere nærmest her og nu, og vi havde altså ungerne så det var altså ikke lige til..
Det endte så med at jeg fik en besked via FB og et par SMS´er om at de selv ville hente den, fint nok – vi fik slæbt den ud til vejen sammen med det lille bur vi også havde lånt til kyllingerne når de var klækket. Og så kørte jeg videre til Toftlund havde nemlig en aftale med en.

+ jeg havde smidt 100 kr i buret, fordi Q himlede op om de (store) omkostninger de havde 50 kr for æggene, ja og de få km de skulle kører for at hente dem var åbenbart også et problem, så de sidste 50 kr var for benzin så ville jeg fandme ikke hører mere ynk omkring det! Sgu!

Så læste jeg på bloggen at vi havde været utaknemmelige, og at rugemaskinen stank og ikke var gjort rent, og ikke luftet ud!
Hmm ja siden æggene klækkede har låget stået åbent, og alt har været skyllet i vand, dog ikke rengjort med sæbe eller lign. da jeg ved Q ikke ville mene det var godt nok. Q er sådan en der mener hun kan smage om der er jod i salt eller ej …

Nå nok om det!
Jeg gider bare ikke finde mig i at blive tilsvinet online uden at hele historien og hele sandheden er fortalt, for jeg blev omtalt som en meget usympatisk og utaknemmelig kvinde, der sked på alt og alle.. Hvilket jeg ikke er, eller var i den givene situation.

Jeg gider bare ikke stilles til ansvar for at min bekendt springer fra! Og at der så skal skabes et helt hus for sølle 50 kr for nogle æg og 50 kr i benzin, så går man altså i små sko.

Så nu er min side af historien også givet! Hvilket er hele meningen i dette indlæg.

God mandag :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply