Follow me:

Pinsetur

Fredag eftermiddag kørte vi til Ringkøbing, til Æblehavens camping plads :)
Vi havde reserveret en hytte, hvor man må have sin hund med (ikke mange steder man kan/må det)

Vi var afsted med en masse dejlige hundefolk fra klubben, som også havde deres skønne hunde med! 2 andre familier var i 2 hytter ved siden af os, og de andre var i deres campingvogne, og i alt havde vi 19 hunde med ;)

Det fantastiske ved Æblehavens camping er ikke kun at man må have sin hund med, men også at der ligger en kæmpe hundeskov lige rundt om hjørnet, hvor hundene rigtig kan strække ben og få nye indtryk. Den besøgte vi alle flittigt, også samtidig med alle 19 hunde, hehe! ;)
Jeg er stadig imponeret over at så mange hunde af forskellige racer, sind og køn kan enes uden de store kampe.

Hundene opførte sig eksemplarisk, og det var en fornøjelse at have dem med.
– jeg fik også trænet lidt agility med hundene, der er også en lille agility bane på campingpladsen nemlig ;) herligt altså!

Vi havde det skønneste vejr hele weekenden :) min Iphone var dog ikke enig, den mente vi skulle have regn, men som billedet viser fik vi altså ingen regn overhovedet den dag, hehe!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Eeyorenyk

  Åh, det ser ud til at have været hårdt på det ene billede. Haha. :)

  Jeg troede faktisk at man måtte have hunde med på stort set alle campingpladser, eftersom at det jo er udenfor. Men indrømmet, jeg har aldrig været på camping, så jeg har ikke belæg for at have troet det. :P

  Men dejligt at I havde en god tur. Sådan en weekend væk fra det hele er altså også bare rar. Det giver en helt anden energi, også selvom det ikke er et sted hvor man vartes op over det hele hele tiden.

  22. maj 2013 at 13:48
 • Reply Mette Doctor Lund

  Hvor ser det dejligt afslappende ud :) Er selv Campingmenneske med stor C, så kan helt fornemme den afslappende fornemmelse :)

  23. maj 2013 at 00:01
 • Reply Belinda

  Katja, jo en del campingpladser må man gerne have hund med, men så er det i egen campingvogn. Det her var jo en lejet hytte, ergo ikke vores egendel, og det er sjældent man må have hund(e) med der.
  Men det er så lækkert hos æblehavens camping ;) Lige til os med hunde.

  Mette, jeg elsker også at campere ;) håber vi næste år kan få vores egen campingvogn. :D

  23. maj 2013 at 22:29
 • Leave a Reply