Follow me:

Piger med muskler

Piger med muskler

Ja sådan ser jeg ud, når jeg bruger musklerne. Mere muskuløs end de fleste kvinder, tænker jeg. Det er nu også hvad jeg hører.
Men det er jo ikke så ualmindeligt når 95% af min træning udelukkende er styrketræning :)

Jeg elsker at have markeret arme, ben og en spænstig røv :D

Men ser ikke sådan ud altid skal det lige siges :) altså mine muskler titter ikke sådan frem dagligt som på billedet. (Se blot her, jeg er ganske normal)
Men jeg har lagt billedet ind, for at vise hvor store mine muskler er blevet over de sidste par måneder, og jeg synes det er pænt, det samme ved mænd :D ikke at forglemme. Jeg kan da indrømme at når jeg er i fitness, så er det da dem der har trænet et stykke tid, jeg beundre.
Altså ikke på den der “ham vil jeg gerne knalde” måde, men beundre deres opbygning af muskler, øvelser mv.
Ligeledes at se de øvelser de laver, det er altid godt at lure lidt øvelser af.

Men der er jo også delte meninger om hvordan en kvinde skal se ud, bare tag alle der skriver omkring at det er helt normalt at være normal. Altså at have en blød dellemave, appelsin hud, være ubarberet – ja alt det som bladende ikke viser.’

Jeg er egentlig også ligeglad med hvad andre mener og tænker omkring mig, eller mit vægttab og muskler :)
Jeg synes piger med muskler er lækre!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply