Follow me:

Piercing, hygge, mad og shopping

I dag skulle Anne have sin længe ventede conch piercing, og der var så flere grunde til jeg ville med hende :D
Ej vi havde lige noget vi også skulle efter hun var piercet, og at jeg fik lov at se den søde og lidt for lækre tatovør (habba habba), og stå med  Anne‘s smukke lille datter imens mor blev gennemhullet, hehe .. var da bare en bonus :D

Men hun blev piercet, vi fik spist, snakket og hygget.
Vi fik da også lige shoppet lidt, hun fik købt lidt til lille Herta, og jeg fik købte undertrøjer til min datter (hun vokser alt for hurtigt) og så en sminketaske til mig selv, ja jeg har egentlig ikke meget sminke, men den sminkepung jeg havde før, var altså blevet for lille ;)

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!