Follow me:

PestDanmark, eller PostDanmark?!

Har vi ikke alle sammen prøvet det? Man har bestilt noget over nettet, og en del af gangene er man hjemme den dag posten kommer forbi med den, men selvom man er hjemme, ryger der bare uden videre en “at der desværre ingen var hjemme” seddel i ens postkasse. Men postbudet har ikke så meget som ringet eller banket på døren!
Kan huske jeg oplevede det flere gange da jeg boede sammen med min datters far, lidt uden for byen. Jeg har både været på barsel, været syg i hjemmet, haft ferie og lign. når posten er kommet, eller mangel på samme. Man ved de skal komme, men når man så i løbet af eftermiddagen stadig ikke har modtaget sin pakke, og så kigger i poskassen, så ligger der en seddel om at de forgæves har prøvet at levere en pakke!
Ja hallo! undskyld mig, men jeg ved de ikke har banket på, min gamle hund Peppo gøede altid når der kom nogle i nærheden af huset, og især hvis der blev banket på, så når jeg intet har hørt, tvivler jeg  meget på de har forsøgt at levere den pakke.

Jeg er ikke den eneste der har disse oplevelser med postdanmark, bare læs her

Kan godt være det er blevet dyrt at administrere alt den post i danmark, men når de alligevel tager 8 kr for et ganske almindeligt brev, og en pakke uden omdeling koster 65 kr, og hvis postbudet skal ud med det, koster det 80 kr! Hold da op, syntes det er voldsom dyrt, hvad bruger de dog deres penge på?! Og når man så betaler 80 kr for en 1 kgs pakke, der alligevel ikke bliver forsøgt afleveret ordenligt, hvor er servicen så?
Kunne vi ikke få en konkurrent til postdanmark? Det ville være genialt :)
– Ja man har vel lov at håbe.. hehe

 

 

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Camilla

  Det er virkelig for galt!! Har selv oplevet det.. Har også oplevet at de har forsøgt at aflevere en pakke og de så ikke lagde en seddel i postkassen!! Var dog så heldig at min bestilling var delt i tre, så vi fik lov at tage pakken med alligevel, da vi var nede at hente en af de andre pakker.
  Her i julen bestilte vi en DVD til min lillebror i julegave over nettet. Få dage senere kom en pige fra opgangen op til os med pakken – DEN LÅ OVENPÅ POSTKASSERNE!! Alle kunne bare have taget den.. Idiotisk!!

  29. august 2011 at 22:49
 • Reply eeyorenyk

  Jeg er SÅ enig! Jeg er helt hop op med det der “skal leveres til døren” ønske uanset om jeg er afsender eller modtager. Tumperne kommer jo ikke med det alligevel! Jeg har også præsteret at de faktisk (utroligt nok) ringede på døren. Jeg sad i stuen og skulle lige ud til døren. Det er sådan ca. 6 meter vil jeg tro. Da jeg åbnede døren var han allerede halvt gennem havegangen igen, for “der var jo ikke nogle hjemme”! Argh – Prøv dog også lige at give folk en fair chance.

  Jeg tror ikke jeg kan nævne et firma der har så dårlig og intetsigende service, som PostDK! :s

  30. august 2011 at 07:59
 • Reply Hersom

  Jeg er helt enig – det er så trættende! Jeg har oplevet det samme som dig, flere gange, så nu bruger jeg en døgnboks adresse og får sms når pakken ligger klar. Så kan jeg tage den med på vejen hjem.

  30. august 2011 at 08:36
 • Reply tumling

  Min mor oplever det jævnligt.. Hun bor på 3 sal og der gider de ik at gå op så er det lettere at smide sådan en seddel i postkassen

  30. august 2011 at 10:05
 • Reply Lonnie

  Hos os bliver pakkerne altid leveret ved døren (altså dem der er sendt som pakke). Men ting der er sendt som brev, som ikke kan gå i postkassen bliver ikke leveret ved døren. det har jeg så lært at leve med, MEN! Nu er de begyndt først at smide den dér “forsøgt afleveret” seddel i postkassen DAGEN EFTER den er såkaldt forsøgt afleveret! Hvilket vil sige at jeg så først skal hjem og finde den seddel, og så med bussen ned på posthuset igen. Fremfor at de lagde den i den dag de har “forsøgt afleveret” så jeg kunne tage den med mig om morgenen dagen efter, og hente den efter skole. Tror faktisk slet ikke at de har de breve som ikke kan gå i postkassen med sig længere, for har før stået på altanen når postmanden kom, men han havde aldrig brevene med, og dagen efter lå “forsøgt afleveret” sedlen så i postkassen, igen med den foregåendes dags dato på. Så latterligt!

  31. august 2011 at 12:38
 • Reply maiken

  Det sker vist over det hele, og bestemt også her!!! Jeg har fået en pakke erstattet, fordi de bare havde smidt den i indkørslen og så begyndte det at regne!!!

  sommetider har de smidt pakkerne i bilen, hvis den ikke lige er blevet låst og andre gange i vores vaskerum! Pakkerne kan ligge der i flere dage inden jeg opdager de har lagt dem der.

  også gentagne gange har jeg oplevet det som du skriver om! Vi har kamera i indkørslen, så vi kan se hvem der har været hos os… og det sker altså bare alt for ofte!!!

  31. august 2011 at 21:27
 • Leave a Reply