Follow me:

Pædagoger?

Nu skal det ikke lyde som om jeg skære alle over en kam, for det er ikke meningen.
Men hvor kan man godt blive skuffet over at komme for at hente sit barn i SFO og så ser sit barn uden jakke på, en del andre børn med åbne jakker og også en anden uden jakke. Og det var ikke varmt idag! Jeg ved godt jeg selv har et ansvar for at min datter tager sin jakke på, og fortæller hende det også dagligt, men er det ikke det jeg betaler for at pædagogerne også skal hjælpe til med? Jeg betaler jo for at de skal passe på min datter, og passe hende. Det vil jeg mene også kræver at de siger hun skal have jakke på for at være uden for! Acceptere hun ikke det, må hun jo gå ind igen.

Eller når jeg henter bonus sønnen i børnehaven, og ser en dreng hamre end anden drengs hoved ind imod en væg, og pædagogen så ikke reagere!! Ham der græd havde jo tydeligevis ondt, og ham der havde gjort det prøvede jo at stikke af, men pædagogen fik fat i ham, og bad ham så bare om at hjælpe til med at rydde op sammen med den anden dreng han lige havde været voldelig imod. Eh what!!

Eller som andre gange i børnehaven, hvor bonus sønnen ikke er blevet skiftet efter han har lavet, og det har resulteret i mange mange røde numser hos ham!! Virkelig så slemt at han var hudløs! Og vi har klaget og klaget, og det er først nu blevet bedre, og han har gået der siden i sommers!

Eller i datterens SFO kan de også få lov til at lege i kæmpe mudderpløre, ja ja det er da sjovt, men forhelved pædagogerne gider vel heller ikke selv have sådanne unger hjem, med mudder fra top til tå, og alt tøj smurt ind i mudder og jord vel?

Bonussønnen er også kommet hjem fra børnehave med alt hans tøj i en pose, det var blevet driv vådt! sokker, undertøj, – alt! Han havde leget uden for, hvad under en tagrende der var i stykker, eller i en sø? Man kan ikke blive så våd hvis man havde regntøj på, eller var under opsyn (hvis de nu har leget med vand)

Eller i børnehaven hvor ungerne får lov at tegne med tusser uden opsyn! Resulterede forleden i at bonus sønnen kom hjem med sort tush over alt, på tøj og arme og hoved og alt var blevet malet på! Ergo, tøjet var ødelagt!

Er jeg den eneste der mener at pædagogerne skal tage mere ansvar? Eller måske er det enkeltstående tilfælde vi har haft “her nede” ? Jeg mener jo at de har taget en uddannelse, og vi betaler dem for at passe vores børn, men jeg mener da ikke de gør et særlig godt arbejde, når de ikke skifter børnene, ikke holder øje med om de lukker jakkerne, holder opsyn med dem, når de leger med tusser, osv. osv. osv.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply