Follow me:

På rette kurs igen

På rette kurs igen

Endelig! Efter nogle ugers nedtur, så er jeg på rette kurs igen. Træningen bliver gjort, med god vilje og mod. Cravings for alt muligt jeg ikke har brug for, er også væk. Jeg har fået den gode gnist i hjernen igen. Der godt kan sige nej til de usunde snacks, og måltider.

Billede collagen her, er fra igår. Da jeg var færdig med mit overkropsprogram. Total happy face, og havde en rigtig god træning.
Så jeg er rigtig glad for at nedturen er ved at være over, det er trods alt også næsten 4 måneder jeg har været igang med denne livsstils ændring, og det er jo ikke noget man kan lave om natten over. Den livsstil jeg har levet i mange år forinden, har jo langt fra været sund, og det kan jo også ses på min krop, ikke så meget længere :) men jeg har fortsat en del kilo der skal tabes, og jeg kæmper også fortsat.

For jeg har sat mig for at komme i form, og være pæn og slank til min datters konfirmation næste år. Idag er det faktisk præcis 365 dage til hun skal konfirmeres :) så jeg har 1 helt år endnu, til at komme i form.

Mangler også at få smidt min vægtstatus nr. 15 op, ikke at den er noget at prale af :) men får den smidt op senere idag.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply