Follow me:

På den igen

tur1 tur2

Jeg gik en ny rute i dag, for at se hvor mange km det kunne give. Jeg blev lidt skuffet den gav kun 4 km. Hvor den anden rute jeg går er på små 3,2 km. Kunne jo selvfølgelig gå begge ruter, da de er lige ved siden af hinanden, bare i hver deres retning :)

Det gir jo lidt flere km, og vil så gerne af med de ekstra kg. Og så er det fedt at kunne dyste imod andre, for a vinde challengen for flest km i juli måned (og de efterfølgende måneder)

Tids mæssigt gik det stærkere end normalt, og fik gået de 4 km på 40 minutter, normalt er jeg 12 minutter om at gå 1 km, men her til aften var hver “lap time” på 9 og 10 minutter, så det var helt godt. Håber det kan give mig et godt ryk, når jeg forhåbentligt snart kan løbe lange ture igen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply