Follow me:

På tur med arbejdet

Jeg har været på tur i dag med en masse skønne kollegaer fra arbejdet! Kl. 915 kørte vi imod Kolding, vi skulle op og bowle fra 10 til 12, og der efter spise buffet til frokost i bowling centeret.

Det bowling der, er jeg sgu ikke helt så god til :) Men jeg blev da nr. 3 ud af 4 på vores bane, haha .. Så blev ikke sidst!

Efter vi havde spiset god mad og sundet os lidt, kørte vi videre til gokart banen i Kolding, yihhaaa!
Jeg har aldrig prøvet det før, og jeg må sige jeg blev utrolig bidt af det, fuck hvor er det sjovt at kører gokart, og det går dælme også stærkt da ;) Jeg var ikke iblandt de bedste, nok nærmere den potion der havde de dårligeste tider, men okay det er kun sekunder der adskilte os, så det var da okay! Jeg havde det ihvertfald pisse sjovt. Noget jeg bestemt skal prøve igen.

Desværre skete der et mindre uheld på banen ved et af de andre hold (jeg var bare tilskuer imens) .. Det mindre uheld viste sig så senere hen at have givet manden 2 brækkede ribben, det ene var endda brækket 2 steder! AV for den lede da! Stakkels mand!

Efter 2½ times gokart, kørte vi hjem til vores chef der bor i Kolding, for at få en øl eller to til det andet ben :) imens vi ventede på klokken blev 18 så vi kunne tage på restaurant Flammen i Kolding. Fuck noget godt mad de har der, jeg fik sgu kænguru kød, for første gang nogen sinde, og det smagte faske rigtig godt må jeg da ærligt indrømme. Det der med at det var en kænguru, syntes jeg så ikke så meget om, da jeg ikke ser en kænguru på samme måde som en gris eller en ko for den sags skyld.

Jeg var chauffør, så jeg fik intet at drikke hele dagen (ud over cola naturligvis) Men det var der så andre der gjorde ;) hehe de var også ved at være godt beduggede til sidst. Jeg satte den sidste af i vojens omkring kl 21, og jeg var selv her hjemme 20-25 minutter over. Og nu ligger jeg i min seng, jeg er virkelig smadret, og jeg er sikker på at jeg sover meget snart :D

Håber I andre har haft en god dag ;) det har jeg ihvertfald

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Eeyorenyk

  Jeg er også helt vild med lyset og købte det med det samme, da jeg fandt det. Har ikke set sådan ét før. :) Og så kan jeg godt lide at gøre det lidt julet, men uden at det bliver total rødt i hvidt med nisser og gran. Jeg er faktisk ikke særlig meget for gran. :p Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har brugt det i en dekoration – Det “fælder” altid synes jeg. :s

  25. november 2011 at 17:30
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!