Follow me:

Overbelastning

Er det ikke fantastisk når online shopping sider bliver total langsomme?! Og alt bare driller når du sidder og skal bestille?
Jeg har lige siddet og shoppet tøj til Kennets tre unger, mænd og farver, og str. er ikke altid en god sammensætning :) så jeg har været lidt behjælpelig.

Det blev til 26 varer i kurven, og jeg har aldrig handelt for så meget på en gang ;) Men jeg har jo heller ikke tre børn, men kun en, og når man har tre skal der lidt mere tøj til, og lidt flere penge skal der også bruges!

Men jeg var ved at gå helt ud af mit gode skind, alle andre i Danmark sad åbenbart på hm.com samtidig med mig, og smed rigtig mange af de samme ting i kurven, for hver gang jeg lige var inde og kontrollere str. og hvad der var bestilt af hvad, stod der pludselig “Denne vare er udsolgt online” og det gjorde der altså ikke da jeg smed vare i kurven! Så ind og find noget andet, og tilbage igen, og så var det pludselig en ny bluse eller et par andre bukser der pludselig var udsolgt online! Var ved at gå fuldstændig amok, hvor var det dog belastende!
Og jeg havde i forvejen haft problemer med at finde str. i det tøj jeg syntes var pænt, så er det jo sjovt nok altid udsolgt i den str. man skal bruge, right?!

Men endelig, så havde jeg fundet det jeg skulle bruge og de rigtige str. og antal af bluser, kjoler osv. blev også opfyldt, og så skyndte jeg mig at trykke bestil, og jeg nåede det :D haha!

Fik også bestilt en fin lilla kjole til Nadia men den betaler jeg så selv, Kenneth betaler jo tøjet for sine egne skønne unger ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Line

    Det kender jeg virkelig godt det der… Jeg har lavet en masse små ordrer på hm.com på en dag, fordi varerne bliver udsolgt så hurtige :)
    Men ordrerne havde alligevel en passende størrelse, således at jeg kunne bruge et par rabatkoder som jeg altid bruger :)

    1. maj 2012 at 15:31
  • Leave a Reply