Follow me:

Optaget af andre ting

Ja ud over de stjæler min tid i daglig dagen ;) så bruger jeg pt. også tid og kræfter på at få deres “blog” op at kører. Har valgt at oprette en side kun om mine to hunde, fordi jeg tildels mener der er mange indlæg om dem her på min personlige blog, hvilket ikke var meningen fra start af.
Så mener jeg også det vil være en god idé med en side hvor jeg kan lægge mine vidoere op fra træning i kateogrier, og lægge stævne resultater osv. op, når vi kan deltage i dem … (Kan vi når Morgan fylder 18 mdr.)

Så der er lidt stille her på siden, ;) men jeg er som sagt igang med at lave den anden side, med design og tekst, mv. skal nok fortælle jer når den er klar til offentlig beskuelse ..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Eeyorenyk

  Hihihi … Det er altså et fantastisk fælles-billede. <3

  17. juli 2012 at 18:34
 • Reply Jenni

  Bliver spændende at se din nye hunde-side! =)

  19. juli 2012 at 14:15
 • Leave a Reply