Follow me:

Opstart af uddannelse

assistent

Her d. 6/6 starter det hold op jeg også går på, jeg har dog merit eller hvad man kalder det, her for første skole periode. Så imens de går i skole, så får jeg løn og er hjemme og nyde sommeren :) med min skønne dreng!
– Skal dog have købt de nye bøger (nogen er kun lige udkommet her 31/5) og læse med her hjemme, så jeg kan genopfriske det hele, det er trods alt lang tid siden jeg gik i skole :) hvor jeg blev sygemeldt pga bækkenløsning da jeg ventede Tobias, tilbage i december 2014.

Men nu er jeg igang igen, eller ikke endnu, men på papiret er jeg, og jeg er færdig 15 december 2017, og det synes jeg alligevel er lige om lidt ;) det blir’ så godt.
Jeg skal starte i 1 praktik som bliver en kommunal praktik d. 5/9, så det er enten hjemmepleje eller plejehjem, da det er det jeg har mest erfaring med, som min uddannelses vejleder også sagde, så det er jeg glad for :D

Det blir godt at komme igang igen, og få en “rigtig” hverdag, og møde nye mennesker, og udfordringer! Jeg glæder mig.
Men er også glad for at jeg har muligheden for at være hjemme med min skønne unge så længe, også nu hvor han er den aller sidste …
Han starter op i børnehuset 1/8 med indkøring, men er ret sikker på det ikke blir et problem :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply