Follow me:

Opstart af agility

I dag startede agility sæsonen op igen efter sommerferie i klubben.
Nu er jeg også også “fit for fight” sådan for alvor ;) og det var fedt at løbe med hundene idag, de var super dygtige og der var glæde og fart på hele tiden. Jeg satte endomondo til for at se hvor langt jeg egentlig går og løber på sådan en trænings time. Det blev faktisk til 2,8 km.
Og ærlig talt, så svedte jeg også tran ;) det er sgu hårdt at løbe med de to baryler, og det kræver også koncentration og hjerne at løbe med dem, for man skal huske banen og handle samtidig med man skal skynde sig, og ja diagere hunden korrekt også ;) Så det var dagens motion til mig.

Vi har stævne den kommende weekend, den første i 5 måneder :) så det blir super spændende, glæder mig rigtig meget. Vi har kun Tobias den weekend, så det blir stille og roligt, så håber jeg vi kan få tilpasset amningen med kørslen hen til stævnet, så vi ikke kommer for sent :D

sved1

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply