Follow me:

Opdatering på vuggestue opstart

vuggestueDet går rigtig godt med ham i vuggestuen, han har virkelig hurtigt tilpasset sig de større børn i gruppen, men også de mindre. Han aer de mindre, og lader sig ikke “tryne” af de større.

Denne flotte lyse”stage” lavede han med sin gruppe igår, første ting fra vuggestuen, som han har lavet ;) behøver jeg sige den betyder meget for mig :D

Igår sov han der for første gang, og vågnede med et skrig efter ca. 5 kvarter og fik vækket alle de andre, der også sov.
I dag sov han kun 1 time igen, og jeg tror simpelthen det er fordi han har sele på, og ikke kan lægge sig om på maven, han sover altid på maven her hjemme, når han sover. Og har gjort det i maaange måneder, han kan ikke finde ordenligt ro og hvile på ryggen.

Men jeg satser på det er en tilvænnings sag, så han forhåbentligt sover længere end 1 time til middag.
Det håber jeg også, for jeg måtte idag lægge ham i seng kl. 1815 !!

Det er jo ikke mange timer jeg (eller resten af familien) får med ham, når hverdagen rigtigt starter for os, hvis han fortsætter i den rytme.

Men vi får se :) jeg er bare glad for han er så glad for at være der, og pædagogerne er han også rigtig glade for, og jeg er helt tryg ved at overlade ham til dem.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!