Follow me:

Opbygning af muskler og selvtillid

Det er jo ingen hemmelighed at Elvis har brug for en del træning, hvad angår hans manglende muskler. Man kan tydeligt mærke hans hofteben bag på, og hans ben er stadig ret tynde og ranglede, de vil nok altid være tynde, men de skal også have lidt flere muskler :)

I torsdags begyndte jeg så at introducere ham for et vippebræt. Hvor han fik belønning for at vise interesse for den, og berøre den med snuden (tog godbidder fra brættet) (Billede 1)
Så trænede jeg en enkelt gang tror det var lørdag, med samme fremgang, nu med viskestykke under, han er lidt bange for lyden når den “klasker” i gulvet på en af siderne.

Igår tog jeg den frem igen, igen med viskestykke under, og han har så meget accepteret den, og tilbyder selv at smide poterne på efter kort tid, da han fik belønning for at røre med én pote :) begge kom hurtigt op. (Billede 2)
Så skal vi arbejde videre på at alle 4 poter skal op. Skal lige se om det er lettest at træne med bagbenene på alene først, og så bag efter alle 4. Det skal jeg lige gøre op med mig selv.
Men kvik det er han :D

vippe1 vippe2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply