Follow me:

Op på hesten igen

loeb1

Ja op på hesten igen! Jeg har ærlig talt ikke lavet en fløjtende fis siden midt januar ca. og ja det har så resulteret i min vægt er steget… Og den er nu på sit aller højeste, nogensinde! :( hvis man ser bort fra min graviditet med vand i kroppen ) …
Er total skuffet over mig selv, at jeg har ladet det komme så langt, virkelig skuffet!

Så jeg startede mit trænings program (løb) via endomondo på ny, og var idag ude på en 3,28 km tur, med interval træning med Tobias i vognen. Det gik rigtig fint, ikke hårdt, jo lidt, men ikke noget der tog pusten vildt fra mig.

Og imorgen er det vidst samme træningspas igen.
Så er jeg blevet betalene medlem på madlog igen, nu skal de kg altså af. Suk .. 30, fed og færdig .. suk !

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply