Follow me:

Op på hesten igen

De fleste der læser med på min blog, ved at jeg har været på kur siden  2010 og har tabt mig 11 kg, eller det er så “kun”6 kg nu, for på de sidste 2 måneder hvor jeg har haft det psykisk dårligt og bare har ædt alt det forkerte og motioneret alt alt for lidt, har jeg taget 5 kg på igen, og det har bare taget hårdt på mig, kan se min bolledejsdelle er på vej ud over buksekanten igen, og det duer bare slet ikke!

Jeg har haft en aktiv bruger på madlog.dk længe over 1 år nu, men den har jeg ikke betalt til i nogle måneder, fordi jeg før godt kunne styre mit kcal indtag, men det er slut nu, og filmen er knækket, og jeg stopper bare i kæften!

Det kan ses! Desværre!
Jeg skal bare af med minimum 2 kg inden min fødselsdag – jeg skal ikke ligge der næsten uden tøj og føle alle mine deller vælter ud over det hele. Ja ja jeg ved at tatovøren nok er ligeglad, og han har set værre og alt det der, men problemet er, at jeg ikke er ligeglad.

Så nu er jeg hoppet op på hesten igen, og er med på slankevognen igen!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Maria

  Held og lykke med slankekuren, det fortjener du med alt det du har været igennem og så vil jeg gerne takke for en god blog. :)

  Med venlig hilsen
  En ikke så anonym læser mere :)

  2. januar 2012 at 01:59
 • Reply Jannick

  Helkd & lykke B,

  Er 100 på du nok skal klarer den!

  2. januar 2012 at 06:35
 • Reply Belinda

  Tak skal I have, det er rart med lidt støtte ;)

  2. januar 2012 at 14:25
 • Reply Mette

  December er sgu også svær at komme igennem uden at tage på… Siger jeg der tog over 3 kg på på 5 uger!!!!!!!!!!! Lidt slik og godter hver dag og mere andre dage… SUK!!!
  Men kampen er startet – motivationen er i top og operation kostomlægning er igang igen… For jeg er bestemt heller ikke lige glad…
  Knus og god vind…

  2. januar 2012 at 15:25
 • Reply Belinda

  Mette, ja der kan man bare se, jeg er ikke den eneste med dårlige gener, eller hvad det er, at man tager så hurtigt på, ÆV!
  Jeg er også motiveret, og nu skal der gang i benene igen! ;)

  Tak og knus og god vind til dig også Mette :D

  3. januar 2012 at 02:01
 • Leave a Reply