Follow me:

Op på hesten igen!

Det er jo ikke længere nogen hemmelighed, jeg skal giftes! 
Det er heller ingen hemmelighed at jeg har taget på efter jeg tabte mig 10 kg. Det er det man kalder elevatorvægt, ja jeg har sgu selv været skyld i det, har slet ikke dyrket nok motion, og stoppet alt for meget i kæften! Ja så sætter det sig altså igen.

Men som sagt skal jeg jo giftes, og jeg har valgt at satse på at tabe mig 11,3 kg endnu, så er det et dejlig lige tal jeg runder :D
Og jeg håber inderligt på de første 6-8 kg kan ryge inden påsken, så jeg kan prøve kjole osv. snart. Ved godt den kan syes ind og alligevel nok skal tilrettes mere end en gang, det har jeg ihvertfald hørt flere har fået  Men tager det nu som det kommer.

Jeg har mange planer i mit hoved omkring brylluppet, godt nok er det først næste år.
Men dato, og stedet er valgt. Der skal bare lige skrives nogle papirer under, så er det 100 % vores, lige pt. er det “kun” forhåndserserveret til os ;) men det er også lækkert nok.

Og jeg tænker meget over hvad jeg stopper i munden nu, for jeg gider altså ikke have BH-deller, eller blød bolledej på maven, eller store fede lår og andre skrækkelige ting, ingen brud vil have på billeder :)

Jeg har valgt at starte ud med at jeg minimum skal træne 2 x 60 minutter ude på arbejdet i ugen (vi kan jo motionere i arbejdstiden) og det satser jeg på bliver mandag og onsdag, og måske også en løbetur fredag morgen, men nu må vi se. Har sat næsen op efter mandag og onsdag. Og jeg har været afsted idag, så har en lille hvile dag imorgen, og så på den igen på onsdag ;) jeg er klar!

Så jeg er kravlet op på hesten igen! Og satser så på jeg kan blive siddende og holde en stabil vægt, når jeg har smidt mine 11-12 kg jeg har taget på!

Hep Hep 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Kathrin

  Go go go :D

  17. september 2012 at 19:30
 • Reply Tumling

  Hepper på dig smukke <3

  17. september 2012 at 20:48
 • Reply Linda Eg

  Sejt, det skal du nok klare… :)

  17. september 2012 at 21:11
 • Leave a Reply