Follow me:

Oops I did it again

Min pung gik i stykker på arbejdet idag, så jeg måtte jo købe en ny :) Det dur jo ikke at alle mine penge falder ud, når lynlåsen er i stykker, så fik jeg også købt nogle 3/4 sommerbukser, SUPER behagelige, og et Uno Spin spil, almindelig Uno med ekstra spin funktion, så pilen bestemmer hvad man skal :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Mie

  Hvor har du købt bukserne henne?

  11. maj 2012 at 23:08
 • Reply Belinda

  Hej Mie, de er købt i en butik der hedder Alberte i Aabenraa :)

  11. maj 2012 at 23:21
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!