Onsdag..

Det er allerede onsdag! Forstår ikke hvor dagene bliver af, jeg syntes altid mandag morgen er så irriterende! Fordi så er ugen sååå lang, men det er allerede onsdag, kl. er 13.02 nu, har fri 15.30 og lige efter fyraften, skal jeg med mine arbejdskollegaere ud og bowle, og spise :) Det skal nok blive rigtig hyggeligt.
Nåede i sidste øjeblik at få en plads, for jeg er jo lige startet her ude, og de har planlagt denne hygge aften, for længe siden. Men den ene admin hun fik mig presset ind, og jeg glæder mig :) Har godt nok måtte “vinke farvel” til en dag med Nadia musen, fordi det er min uge. Så hun bliver hentet i børnehaven af farmor og farfar. Så jeg henter hende imorgen i børnehaven. Det glæder jeg mig allerede til, savner hende nu .. Det stikker lidt i mit hjerte og tænke på jeg først ser hende imorgen! .. Det er lige som når jeg aflevere hende mandag i de ulige uger, når hun skal hen til sin far, det gør også så ondt, inden i ..
Men jeg ved jo hun har det godt ;) men alligevel er jeg jo en hønemor, og gerne vil have hende hos mig hele tiden, selvom jeg på den anden side, også nyder at være alene, ung og “vild” :) Jeg er jo kun i starten af 20´erne ikk??? :D
Så engang imellem er det dejligt at få luftet vingerne.
Er faktisk blevet inviteret i byen i Esbjerg denne weekend, men der har jeg jo prinsessen, så jeg må takke nej. Vi skal også hjem til Mufu (morfar) og hygge og alt muligt, det glæder Nadia sig til.

Nå jeg må smutte nu :D Kan I ha´ det… !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *