Follow me:

Om Lillebror

Jeg har jo termin 1 juni 2015, og hvis man regner tilbage så er han faktisk undfanget lige omkring vores bryllupsdag :) det er altså lidt sjovt at tænke på.

Han var ikke planlagt, men er et ønskebarn uden tvivl.

Jeg har lidt svært ved at forstå jeg igen er gravid, og det er til trods for den voksene mave, og de mange puf, spark og rumsteren i min mave dagligt.
Det er bare helt uvirkeligt for mig at skulle være mor igen, den drøm har jeg lagt på hylden for mange år siden. Især efter bruddet med min ex (Nadias far) for ham har jeg Jasmin og Nadia med. Og jeg har altid sagt jeg ikke skulle ende som min biologiske mor, der har 4 børn, med 4 forskellige mænd.

Men da jeg stod med de her 3 meget positive tests, var jeg slet ikke i tvivl om at beholde den bette spire.

test
Jeg tog en test, og inden overhovedet kontrol stregen var kommet frem, var test stregen tydelig og kraftig. Ingen tvivl, jeg var gravid.

Jeg valgte at betale for en tidlig trygheds scanning på en privat klinik i Kolding.
Jeg havde brug for at vide om der rent faktisk var “noget” der inde, og om det nu var i live. Har imellem Jasmin og Nadia haft en abort, hvor fosteret var dødt i 3 uger, før min krop begyndte at reagere. Ja og så en dødfødsel med Jasmin, så er man altså en anelse utryg.

Til scanningen viste der sig en lille fin reje på hele 1,62 cm ;) med begyndende arme og ben, så lykkelig jeg (vi) var!

lillebror1
Og nu er jeg i 22. uge og over halvvejs, og tiden går egentlig hurtigere end man lige regner med, selvom man også er noget så utålmodig fordi man ved hvad der venter en i sidste ende :D

Jeg shopper også til lillebror, der er meget tilbud at komme efter på diverse sider, og har også fået skrabet en del sammen brugt. Så har vi også arvet og fået en del rundt omkring, så tvivler på det er tøj han kommer til at mangle :) men det er også kun dejligt.

tøj1 tøj2

Dette sæt måtte jeg eje ;) han kan dog først passe det når han er over et halvt år ca. :) det er nemlig str. 74 .. Den mindste størrelse de havde var 68, og har en del i 68 så købte i 74.

Til sidst får i lige mave billedet fra 21+0

21+0

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Mia

  Du føder tre uger forsent.. 22 juni frk

  21. januar 2015 at 21:52
 • Reply Gitte Berg

  Hvor er du fin. Flot mave. Tillykke med graviditeten. Glæder mig til at følge dig <3

  22. januar 2015 at 07:03
 • Leave a Reply