Follow me:
Olier fra chleopatra

Olier uden kemi, økologiske og ikke testet på dyr

Jeg har fået tilsendt en lækker kasse med olier fra Chleopatra. De er uden kemi, og de fleste økologiske og de er ikke testet på dyr. So whats not to like? Derud over er de fyldt med masser af vitaminer, alt afhængig hvad olie man vælger, og omegafedt syrer er også en af de gode ingredienser i olierne. Jeg tager jo selv kosttilskud så er det jo rart at også huden og håret mv. kan få lidt ekstra gode ting også.

Jeg er dyre elsker, og det er man vidst ikke i tvivl om, hvis man kender mig :) Så en af de ting der tiltaler mig ved disse lækre olier, er at de ikke er testet på dyr. Det er altid rart at kunne påsmøre noget man ved dyr ikke har lidt under, for at jeg netop kan nyde produktet.

Kokos olie
Vitaminer: E
Omega fedtsyrer: 3 og 6

Kan man lide kokos, vil man elske den! Den dufter så godt at man har lyst til at smage på det, for det dufter virkelig meget af lækker kokos!
Absorberingsevnen er medium, og den er velegnet til massage, og til at fjerne makeup med.
Samt at rette op på hårskader, blødgøre huden og berolige insektbid.

Jeg har fået massage med denne olie, og den er virkelig lækker! Den er nem at fordele og dufter jo bare himmelsk. Huden føles blød og lækker bag efter, uden at være fedtet, og/eller klistret.

****

Olier fra chleopatra

Mandel olie
Vitaminer: A og E
Omega fedtsyre: 3, 6, 7 og 9

Jeg synes ikke den dufter af så meget egentlig, dog har den en svag duft af mandel, men ikke sådan voldsom duft, som hurtigt kan blive kvalmende.

Den er god som fugtighedscreme, og absorberingsevnen er medium til langsom. Kan også bruges til massage, og ellers er den god til neglerødderne, behandling af mindre ar, og ellers kan den afhjælpe kruset hår, og spaltede spidser.

Jeg har fået massage med denne også, og den er lækker, den fungere som en god massage olie, fordi den er ret langsom til at trænge ind, så man ikke føler det hele forsvinder lynhurtigt.
Jeg har desuden brugt den i hænderne, med henblik på neglerødderne, har ofte mange neglerødder jeg napper af og så bløder de voldsomt! Dumt!
Min hud på hænderne er blevet pænere og en del af det hårde hud, er mindsket. Neglerødderne virker blødere nu, og også mindre, for jeg har ikke nappet ret mange af siden jeg begyndte at bruge denne olie.

Desuden har manden brugt den til sit skæg et par gange, hvilket har gjort det er blevet blødere, og huden mindre tør!

****

Olier fra chleopatra

Abrikoskerne olie
Vitaminer: A, B1, B2, B6, C og E
Omega fedtsyrer: 3, 6, 7 og 9

Den er lavet på abrikoskerner, jeg elsker bare abrikos! Og denne olie dufter virkelig skøn synes jeg.

Den skulle fungere imod ørepine (en enkelt dråbe i øret), det har jeg så dog ikke afprøvet, da jeg ikke har haft grund til det. Inflammationer, hududslæt og mild akne er også nogle af de ting den kan afhjælpe. Kan desuden bruges til sensitiv hud og tør hovedbund, og mørke rander under øjnene.

Jeg har afprøvet den mod randerne under øjnene, og jeg synes da jeg kan se en forskel når jeg bruger den :) absorberingsevnen er hurtig til medium, så det er ikke en der er længe om at tørre ind, så den fungere godt til brug fx. af mørke rander under øjnene.

****

Tamanu olie
Vitaminer: A og E
Fedtsyrer: 3, 6, 7, og 9

Har ikke fået testet den endnu, og den dufter ikke sådan vildt god synes jeg, sådan lidt bitter, og så med sådan et friskt stærk sting af noget udefinerbart, jeg kender ikke lige frugten/bæret.

Men den skal kunne bruges imod svamp og behandle urenheder i huden. Hvilket er en af grundene til jeg valgte den, men har ikke lige haft nogle urenheder til at teste på. Jeg tænker den er rigtig god at bruge inden man skal i bad, det var ihvertfald min plan.

Den skulle ligeledes være god imod strækmærker, og dannelse af nyt væv.
Gøre huden glat, elastisk, fast og smuk, så det er da heller ikke ringe :D
Absorberingsevnen er medium.

****

Kæmpenatlys olie
Vitaminer: E
Omega fedtsyrer: 3, 6 og 7

Ikke testet endnu, den er valgt fordi jeg ved min mand ofte får solbrændt sine skuldre om sommeren, og det skulle den være ideel til.
Den dufter sådan neutral og lidt neutral i det, men det er nu også ganske rart det ikke skal dufte som et helt parfumeri hver gang.

Den skulle også være lindrene PMS symptomer, og jeg har ikke haft menses siden jeg fik olierne tilsendt, så det er ikke lige testet på det, men det er da bestemt værd at prøve :)
Absorberingsevnen er langsom.

****

De har også blomstervand, og ler hvis det var noget du kunne tænke dig at afprøve, eller måske står og mangler, der er meget forskelligt at vælge imellem hos Chleopatra, og noget til alle typer af småproblemer man evt. har.

Jeg kan klart anbefale Olier fra Chleopatra. Ud over de er virkelig lækre, ikke testet på dyr (!), så har de fornuftige priser, og flotte og brugbare designs.

Dette er et reklame indlæg (indeholder 100% egne holdninger

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply