Follow me:

Nytårsforsæt!

Det der med nytårsforsæt, det forstår jeg ikke helt.
Jeg ved godt jeg selv har lidt af dem, men det er nogle jeg har været igang med længe, at slanke mig ydeligere, og løbe 10 km til sommer, det er ikke noget jeg har prøvet før, men noget jeg er ved at træne mig op til, og har gjort det siden i sommers hvor jeg var med Nadia inde i Aabenraa til børneløbet, og det gav mig lysten til selv at deltage næste år. De har også nogle mindre distancer, tror det er 3,5 og 5,5 km – men jeg kan jo løbe 8 km, så mon ikke jeg til sommer kan klare en 10 km, med en rimelig tid, det er ihvertfald det jeg satser på.

Men nok om mig selv :) Jeg var oppe og træne i går, og i dag (skønt!) Men en ting der irretere mig en anelse, er at alle maskiner pludselig er svære at få fat i, fordi der er 60 % flere oppe at træne end der normalt er, og jeg er sikker på de fleste af de ekstra folk der pludselig er der, er nogle af dem der har sat sig et nytårsforsæt – om at tabe sig.

Så bliver jeg en smugle irreteret, når de fylder alle maskinerne op den næste måneds tid eller 3 max. For så dør deres nytårsforsæt.
Så jeg glæder mig til foråret hvor der kun er de “rigtige” tilbage!
Jeg ved godt det måske lyder som ren brok det her :) men kender I ikke alle det med nytårsforsætterne man laver få dage efter nytår, hvis ikke allerede d. 1 januar, halv bedugget endnu af nattens druk, de holder jo ikke?
Som dem der vil stoppe med at ryge, det vælger de også at gøre lige d. 1 januar. Jeg tror altså ikke det virker, hvis det man sætter nytårsforsæt om, er noget man ikke har ønsket sig at ændre rigtig længe. Og ikke bare lige i december måned, fordi man “skal” lave et nytårsforsæt, eller to. Forstår I hvad jeg mener?

Er der nogle af jer der har sat nytårsfortsæt?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Tanja

  Kender godt fornemmelsen.. her er det så med noget andet.. Vi sad over 30 til samfundsfag i mandags.. nyt fag jeg er begyndt på.. og man ved bare at en stor del kun er der fordi de skal eller bare for at få nogle penge.. og de holder måske ud i 2-3 måneder også de væk igen.. Sådan var det i hvert fald med psykologi.. Vi startede omkring 25 men kun 12-14 var tilbage ved eksamen… og 25-30 mennesker er altså bare for mange i et lille lokale.

  Jeg bruger ikke selv de der nytårsfortæt..

  7. januar 2011 at 19:11
 • Reply Rikke

  Jeg har nytårsfortsæt – men to af dem er; at tabe sig og komme i bedre form (vil også gerne kunne løbe 10 km ;)) er jo nogen der har siddet fast længe. Så egentlig ser jeg dem ikke som sådan som et nytårsfortsæt. Til gengæld har jeg lavet et par andre derudover som du kan se her; http://rikkesimone.com/2011/01/01/nytarsfortsaettene-forventninger-til-2011/

  Hvis det da har interesse hehe :D
  Men normalt er jeg heller ikke så meget for det. Men synes alligevel det er godt at sætte sig lidt mål, og for mig har årsskiftet altid sat noget nyt igang – en ny begyndelse på en måde.

  8. januar 2011 at 12:27
 • Leave a Reply